i7-4790 RX 580 sisteme PSU ve monitör önerisi

@Oreki @CJack60 teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Bu bileşenleri aldığimda darboğaz olasılığı varmi ? PSU aldım zaten ekran kartı zorlayacak gibi biraz bütce açışından

Bariz performans farkı var. Bu da daha uzun ömürlü kullanım vaat etmesi demektir.
Peki 8 GB ram düşük mü kalır onada el atmalımıyım ? Biraz daha el atsam yeni bilgisayar alsam daha mantıklı olucak gibi . Soru yağmuruna tuttum sizide ama kusura bakmayın.

@Oreki @CJack60 bir sorum daha olacak. Ekran kartı için 1070'de karar kıldım. Monitör'de karar veremedim. Peki işlemci için sıvı soğutma almalımıyım ? Yoksa masrafa girmemelimiyim.

Overclock yapmayacaksan sıvı soğutma şart değil. En az 4 bakır ısı borulu hava soğutucu alabilirsin. Monitör olarak uzun vadeli kullanım istiyorsan 2K 144 Hz veya 4K monitör alırsan iyi olur. 1080P 144 Hz monitör 1070 için yeterli olur ama ekran kartını yükselteceğin zaman monitörü de değiştirmek zorunda kalabilirsin.

@HdAuSrAaN Bilgisayar konusunda gelebiliceğim son nokta burası. 1080P 144 Hz almam bütçe açısından daha iyi olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…