i7 4790 sistem PUBG kasma

İşletim sistemi
Windows 10

celik41

Centipat
Herkese merhaba,
Elimde.
Casper CD. VTI4790A Intel Core i7 4790 3.6 GHz 8 GB 1 TB 2 GB NVIDIA GT730 PC var.
PUBG son sürüm gelmeden önce gayet güzel oynuyordum. Son sürümden sonra oyun kasmaya başladı. 128 GB SSD aldım. Sistemi ona kurdum oyunu kurdum yine kasma oldu. Ekran kartı al dediler.

ASUS ROG STRIX AMD RX 570 OC Gaming 8 GB 256Bit GDDR5 DX(12) PCI-e 3.0 ekran kartı ve
Cougar cgr-ST-600 XTC 600W 80+ Power Supply aldım.

Oyunu tekrar kurdum. Yine kasma oldu. Uzaktan erişim ile bir bilgi işlemci PC'ye baktı ne yaptıysa yine düzelmedi. Oyundaki kasma sorunu neden oluyor? Yardımcı olur musunuz?
Şu an elimde olanlar; Intel i7-4790 işlemci, 8 GB RAM, 128 GB SSD, AMD RX 570 ekran kartı, 1 TB HDD sistem Windows 10.
5-6 yıldır PC'yi kullanıyorum.

Sürücü yükledim. Güncel RAM 8 GB MHz'si 798.1 diye görünüyor. 8 GB RAM desteği yapsam nasıl olur? Bilgi işlemci oyunu tüm ayarlarda baktı denedi olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü yükledim. Güncel RAM 8 GB MHz'si 798.1 diye görünüyor. 8 GB RAM desteği yapsam nasıl olur? Bilgi işlemci oyunu tüm ayarlarda baktı denedi olmadı.

PUBG'nin tüm ayarlarını en düşüğe çektiğiniz takdirde de kasma yaşıyor musunuz? 8 GB RAM'e bir 8 GB RAM daha eklemeniz oyun performansını artıracaktır.

PUBG'nin tüm ayarlarını en düşüğe çektiğiniz takdirde de kasma yaşıyor musunuz? 8 GB RAM'e bir 8 GB RAM daha eklemeniz oyun performansını artıracaktır.

En düşükte de kasma yaşıyorum. Dediğiniz gibi 8 GB RAM destegi verip deneyeceğim. Bir de işlemci ile daha önce bir yerde okumuştum kullanım ömrü diye öyle bir etki olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı