i7-4790 Sistem Yükseltme

Bütçe
2700

theguard10

Femtopat
Daha fazla  
  • i7 4790 işlemci.
  • GeForce GTX 950 ekran kartı.
  • MSI Z97 GAMING 5 (MS-7917)
  • 4x2 toplam 8 GB RAM DDR3.
  • 500GB SSD ve harici bellek 120 GB.
Güncel oyunları oynamak için ekran kartımı 2060 Gaming X eş değerinde almak istiyorum. Neleri yenilemem gerekiyor? Sanırım işlemcimle uyum sağlar mı?
Darboğaz durumu oluşur mu?
PSU'da az watt şu an kullandığım, yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Daha iyi bir işlemci alamıyorsunuz maalesef i7-4790'dan daha iyi. En son 4790 destekliyor en iyi olarak. RAM'i 16 yapıp RTX 2060 alabilirsiniz tavsiye olarak. Güç kaynağı olarak https://www.hepsiburada.com/sharkoo...MIqYWEpaSX6gIVicqyCh3yPAJMEAAYASAAEgIaK_D_BwE bunu alabilirsin gayet yeterli olacaktır.
Bu arada oyunları Ultra'da tutmazsan bayağı darboğaz oluyormuş. Ultra'da da darboğaz oluyormuş ama fazla değilmiş.

Hocam, RAM, PSU ve 1660 Super düşünebilirsiniz. RTX 2060 olabilir. Fakat 1080P için bazı oyunlarda zorlanıyor.

Hocam, RAM, PSU ve 1660 Super düşünebilirsiniz. RTX 2060 olabilir. Fakat 1080P için bazı oyunlarda zorlanıyor.
rx 570 ve ya 580 ekran kartlarına göre 1660 super daha performanslı olacakmıdır ?
Daha iyi bir işlemci alamıyorsunuz maalesef i7-4790'dan daha iyi. En son 4790 destekliyor en iyi olarak. RAM'i 16 yapıp RTX 2060 alabilirsiniz tavsiye olarak. Güç kaynağı olarak https://www.hepsiburada.com/sharkoo...MIqYWEpaSX6gIVicqyCh3yPAJMEAAYASAAEgIaK_D_BwE bunu alabilirsin gayet yeterli olacaktır.
Bu arada oyunları Ultra'da tutmazsan bayağı darboğaz oluyormuş. Ultra'da da darboğaz oluyormuş ama fazla değilmiş.
cevabın için teşekkür ederim 4 ram slotum var mevcut ramlerin üzerine 2x4 daha alıp tüm slotları çalıştırmak mı yoksa 2x8 gb mı daha performans verir

Hocam, 1660 Super dediğiniz kartlardan daha güçlü. RAM olarak 4+4 daha ekleme yapabilirsiniz. İyi bir PSU ile çok güzel olur. Oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı