i7 4790 Sistemde GTA V takılıyor

Daha fazla  
Selam, ben GTA V oyununu "Intel HD Graphics 4600" ile oynuyorum. Fakat oyunda araba sürerken takılmalar mevcut. Bu takılma diskten dolayı mı ekran kartından dolayı mı? İşlemci: i7 4790, GPU: Intel HD Graphics 4600, disk: 466 GB HDD. (RAM 8 GB)

Dipnot: Oyunu açar açmaz HDD diski %100 çalışmaya başlıyor.

Selam, ben GTA V oyununu "Intel HD Graphics 4600" ile oynuyorum. Fakat oyunda araba sürerken takılmalar mevcut. Bu takılma diskten dolayı mı ekran kartından dolayı mı? İşlemci: i7 4790, GPU: Intel HD Graphics 4600, disk: 466 GB HDD. (RAM 8 GB)

HD Tune ile error scan (bad sector) testi yapmanızı öneririm. PS4 Cihazımda full donmalar vardı ve yeni HDD taktım. PC ye taktığımda ise PS4 de olanı 19 tane Bad Sector çıkmıştı.

Ekran kartınız yok, dahili grafik kullanıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın, oyunu akıcı oynayamazsınız. Hatta oyunu çalıştırması mucize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı