i7-4790 Sistemde "Ntoskrnl.exe" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Katılım
8 Ocak 2023
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
Geil Enhance Corsa 1600 MHz 16GB CL9 DDR3 Dual Channel Bellek Kiti
SSD veya HDD modeli
Corsair Force LE200
Anakart
MSI Z97 Pc Mate
İşlemci
i7-4790
Merhaba, bir aydır bitmez tükenmez "ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+40fc29" mavi ekran hatası alıyorum. Çok can sıkmaya başladı. RAM'ler test edildi herhangi bir sorunla karışlaılmadı. Minidump dosyalarını paylaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Test olarak 10 dakika demedim size ki, son olarak timespy testi yapın nette indirin üst üste 2 kere testi tekrarlayın sistemde kapanma olup olmayacağını gözlemleyin.
Tekrardan merhaba, mavi ekran devam ediyor yoğun olduğum için yazamadım. OCCT ile tekrar 30 dakikalik bir test yaptım herhangi bir sorun çıkmadı. Aynı şekilde timespy ile de test yaptığımda olumsuzluklarla karşılaşmadım. Bir türlü çözemiyorum bu sorunu. Şaştım kaldım.
 
En son mavi ekran minidump dosyalarınızı paylaşın.
 
Buyrun
En son mavi ekran minidump dosyalarınızı paylaşın.



En son mavi ekran minidump dosyalarınızı paylaşın.
???

Buyrun





???

@lazye Bakacak mısınız

En son mavi ekran minidump dosyalarınızı paylaşın.
Sanırım bakmanız için tam 1 yılın geçmesi lazım
 
Son düzenleme:
Öncelikle burada yaptığımız bir çözüm önerisinde kimseden herhangi gelir almıyorum ve kaldı ki gelir için de bunu yapmıyorum. Daha da önemlisi sonuçta bayram vs. olduğundan, tatilde olabileceğimi ve cevap vermek için sürekli burada olmak zorunda olmadığımı bilmeniz gerekiyor. Sizin minidump dosyanızı incelemem de herhangi bir zorunluluğumda bulunmuyor. Etiketlemişsiniz müsait olacağım zaman ve gördüğüm esnada zaten daha önce çözüm önerisi sunduğum gibi yine ilgilenip verebilirim.
 

Geri
Yukarı