i7 4790 Sisteme ekran kartı önerisi

Anakartı ATX değilse bu kasayı al:
PSU olarak bunu al:
Ekran kartı olarak ikinci el 1650S-1060 6 GB alabilirsin.
Ekran kartı sıfır alıcam. PSU kötü biraz.

Bunlar genelde küçük uzay tipi kasa olur. PSU ise dediğiniz gibi 300W olabilir. İsterseniz ve imkan varsa yeni güzel bir kasa ve PSU alabilirsiniz.

Kasa olarak değişim düşünüyordum ama ilk ekran kartı değiştirmek istedim öneriniz buysa değiştirmeye çalışacağım.

O zaman 1660 al:

Sıkıntı çıkar mı yoksa dediğiniz kasa ve PSU alayım mi? Çalışmada falan olursa alacağım.

Şart da değil. O kasaya takabilirsiniz diye düşünüyorum. Bizim şirkette de galiba sizin kasadan vardı.

Kasa olarak değişim düşünüyordum ama ilk ekran kartı değiştirmek istedim öneriniz buysa değiştirmeye çalışacağım.

Sıkıntı çıkar mı yoksa dediğiniz kasa ve PSU alim mi? Çalışmada falan olursa alacağım.

Dediğiniz kasa ve PSU ile sorun çıkar hepsini bir arada alamıyorsanız ilk başta önerdiğim kasa ve PSU'yu alın.

Şart da değil. O kasaya takabilirsiniz diye düşünüyorum. Bizim şirkette de galiba sizin kasadan vardı.

Sorun çıkarmicaksa takınca sonradan messi nickli arkadaşın dediğini kasadan alacağım.
Dediğiniz kasa ve PSU ile sorun çıkar hepsini bir arada alamıyorsanız ilk başta önerdiğim kasa ve PSU'yu alın.
https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-oc-6gb-gddr5-192-bit-ekran-karti_u8167 bu ekran kartını alıyorum.

Tamamdır hocam. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı