3 376397 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 32 8 Mayıs 2022 #11 messinicocugu dedi: Anakartı ATX değilse bu kasayı al: Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.087,11 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com PSU olarak bunu al: CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze 120mm Fanli PSU | ITOPYA CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze 120mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile CP-9020210-EU ITOPYA'da www.itopya.com Ekran kartı olarak ikinci el 1650S-1060 6 GB alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sıfır alıcam. PSU kötü biraz.
messinicocugu dedi: Anakartı ATX değilse bu kasayı al: Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.087,11 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com PSU olarak bunu al: CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze 120mm Fanli PSU | ITOPYA CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze 120mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile CP-9020210-EU ITOPYA'da www.itopya.com Ekran kartı olarak ikinci el 1650S-1060 6 GB alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sıfır alıcam. PSU kötü biraz.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 8 Mayıs 2022 #12 Sezgin.Batwrld dedi: Ekran kartı sıfır alacağım. PSU kötü biraz. Genişletmek için tıkla... O zaman 1660 al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Sezgin.Batwrld dedi: Ekran kartı sıfır alacağım. PSU kötü biraz. Genişletmek için tıkla... O zaman 1660 al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
3 376397 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 32 8 Mayıs 2022 #13 yener999 dedi: Bunlar genelde küçük uzay tipi kasa olur. PSU ise dediğiniz gibi 300W olabilir. İsterseniz ve imkan varsa yeni güzel bir kasa ve PSU alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasa olarak değişim düşünüyordum ama ilk ekran kartı değiştirmek istedim öneriniz buysa değiştirmeye çalışacağım. messinicocugu dedi: O zaman 1660 al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkar mı yoksa dediğiniz kasa ve PSU alayım mi? Çalışmada falan olursa alacağım.
yener999 dedi: Bunlar genelde küçük uzay tipi kasa olur. PSU ise dediğiniz gibi 300W olabilir. İsterseniz ve imkan varsa yeni güzel bir kasa ve PSU alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasa olarak değişim düşünüyordum ama ilk ekran kartı değiştirmek istedim öneriniz buysa değiştirmeye çalışacağım. messinicocugu dedi: O zaman 1660 al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkar mı yoksa dediğiniz kasa ve PSU alayım mi? Çalışmada falan olursa alacağım.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #14 Şart da değil. O kasaya takabilirsiniz diye düşünüyorum. Bizim şirkette de galiba sizin kasadan vardı.
Şart da değil. O kasaya takabilirsiniz diye düşünüyorum. Bizim şirkette de galiba sizin kasadan vardı.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 8 Mayıs 2022 #15 Sezgin.Batwrld dedi: Kasa olarak değişim düşünüyordum ama ilk ekran kartı değiştirmek istedim öneriniz buysa değiştirmeye çalışacağım. Sıkıntı çıkar mı yoksa dediğiniz kasa ve PSU alim mi? Çalışmada falan olursa alacağım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz kasa ve PSU ile sorun çıkar hepsini bir arada alamıyorsanız ilk başta önerdiğim kasa ve PSU'yu alın.
Sezgin.Batwrld dedi: Kasa olarak değişim düşünüyordum ama ilk ekran kartı değiştirmek istedim öneriniz buysa değiştirmeye çalışacağım. Sıkıntı çıkar mı yoksa dediğiniz kasa ve PSU alim mi? Çalışmada falan olursa alacağım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz kasa ve PSU ile sorun çıkar hepsini bir arada alamıyorsanız ilk başta önerdiğim kasa ve PSU'yu alın.
3 376397 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 32 8 Mayıs 2022 #16 yener999 dedi: Şart da değil. O kasaya takabilirsiniz diye düşünüyorum. Bizim şirkette de galiba sizin kasadan vardı. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmicaksa takınca sonradan messi nickli arkadaşın dediğini kasadan alacağım. messinicocugu dedi: Dediğiniz kasa ve PSU ile sorun çıkar hepsini bir arada alamıyorsanız ilk başta önerdiğim kasa ve PSU'yu alın. Genişletmek için tıkla... https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-oc-6gb-gddr5-192-bit-ekran-karti_u8167 bu ekran kartını alıyorum.
yener999 dedi: Şart da değil. O kasaya takabilirsiniz diye düşünüyorum. Bizim şirkette de galiba sizin kasadan vardı. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmicaksa takınca sonradan messi nickli arkadaşın dediğini kasadan alacağım. messinicocugu dedi: Dediğiniz kasa ve PSU ile sorun çıkar hepsini bir arada alamıyorsanız ilk başta önerdiğim kasa ve PSU'yu alın. Genişletmek için tıkla... https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-oc-6gb-gddr5-192-bit-ekran-karti_u8167 bu ekran kartını alıyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #17 Tamamdır hocam. Hayırlı olsun.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 8 Mayıs 2022 #18 Sezgin.Batwrld dedi: Sorun çıkarmicaksa takınca sonradan messi nickli arkadaşın dediğini kasadan alacağım. https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-oc-6gb-gddr5-192-bit-ekran-karti_u8167 bu ekran kartını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun aldıktan sonra PSU'yu da al şu anki PSU'un yetmez çünkü.
Sezgin.Batwrld dedi: Sorun çıkarmicaksa takınca sonradan messi nickli arkadaşın dediğini kasadan alacağım. https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-oc-6gb-gddr5-192-bit-ekran-karti_u8167 bu ekran kartını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun aldıktan sonra PSU'yu da al şu anki PSU'un yetmez çünkü.
3 376397 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 32 8 Mayıs 2022 #19 yener999 dedi: Tamamdır hocam. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. messinicocugu dedi: Hayırlı olsun aldıktan sonra PSU'yu da al şu anki PSU'un yetmez çünkü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır öyle yapacağım teşekkürler.
yener999 dedi: Tamamdır hocam. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. messinicocugu dedi: Hayırlı olsun aldıktan sonra PSU'yu da al şu anki PSU'un yetmez çünkü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır öyle yapacağım teşekkürler.