i7 4790 sisteme GTX 1170 alınır mı?

Zaknafein_

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Arkeolog
  • i7 4790 işlemci
  • Asus Z97-P anakart
  • 16 GB RAM
  • MSI GTX 1050 2 GB OC ekran kartı
Yaz sonuna doğru piyasaya çıktığında GTX 1170 almayı düşünüyorum. Bu sistemde bir sıkıntı yaşar mıyım? Darboğaz diye bir terim var, ne olduğunu bilmiyorum, o yüzden merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemciniz güçlü ve yeterli. Güç kaynağınız da müsait ise sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
İşlemciniz güçlü ve yeterli. Güç kaynağınız da müsait ise sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Çözüm
4K monitörün yoksa alma para israfı yapmış olursun.

Bilgisayarı işim için de kullandığım için monitörüm DEll Ultrasharp 23.8" U2414H 8ms Ips. Düzgün verim alamaz mıyım? Peki GTX 1170'le beraber ikinci bir monitör almaya kalksam oyun falan için 2K yeterli gelmez mi 4K mı olması gerekiyor?

Henüz daha ekran kartı ile ilgili kesin bir bilgi yok. Şu anda monitör için konuşmak için gerçekten çok erken. Ekran kartları piyasaya çıktığında bu konu hakkında kesin bilgi alabilirsiniz fakat şu anda ancak tahmin yürütülebilir. O yüzden piyasaya çıkana kadar beklemenizi tavsiye ederim.

2K için bile fazla iyi onu diyorum. Fazladan masraf olur sizin için. GTX1070 daha ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…