İ7 4790 ve Asus GTX 780 tabanlı Render sistemi toplama

Daha fazla  
Mimarlık fakültesinde 1. Sınıf öğrencisiyim, acil bir bilgisayara ihtiyacım var bende almışken uzun vadede kullanabileceğim bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bugün vatan bilgisayara gittim, daha önce forumda okuduklarımı göz önüne alarak orda ki görevli ile bir sistem topladık. Yarın almayı düşünüyorum ama almadan son kez tavsiyelerimizi almak istedim. Fiyatta çok aşırı farklılıklar olmayacak şekilde ekleyip çıkarmam gereken bir parça var mı sizce? Acil yardımcı olacak yardım edecek büyüklerimiz bir zahmet bir ilgilenirse çok faydalı olacak benim için. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyatlar nedir öyle çok düşük değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 970 780'i ezip geçiyor. Eğer 780 için özel bir durumunuz yoksa kesinlikle ama kesinlikle 970 tavisye ediyorum.

Anladım hocam. Özel bir durum yok, pek anlamıyorum zaten donanından o yüzden çok kararsızım. Dikkate alacağım tavsiyenizi :)

O zaman sorumu ben biraz değiştireyim. 970 ve 980 olan bir çok kart var. Onlar arasında makul olan sizce hangisi olur?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı