İ7 4790 ve Asus GTX 780 tabanlı Render sistemi toplama

Peki hocam :) birde aklıma takılan bir soru var. 1600 mhz üzerinde O.C siz kullanamayacağım. Peki 2133 ve 1600 arasında ciddi fark ne olur render işleminde. Yani biraz ısrarla O.C yapabileceğim bir sistem istiyormuş gibi konuşuyorum ama kulaktan duyma o kadar bilgi var ki. Burda gelip sormasam ne olduğunu bilmediğim bir sisteme para yatıracağım neredeyse :(

Fark bu olur. :)

(0.40'dan itibaren.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(0.50'den itibaren.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam :) o zaman tekrar bir sistem toplamaya çalışıyorum :)

sistem.png

Hocam söylenenleri dikkate alarak tekrar bir sistem oluşturmaya çalıştım. Eksik-Fazla veya başka önerisi olan var mı acaba?

Hayır, başka bir önerim yok. Dilersen biraz daha bekleyip GTX980'in referans tasarımlı modellerinden birini değil de, özel soğutmalı modellerinden birini seçersin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı