İ7 4790 ve Asus GTX 780 tabanlı Render sistemi toplama

bence MSI birinci tercih olamalı çünkü f/p bakımından iyi ürünler sunuyor
Çok teşekkür ederim :) konu baya uzadı ilgilenen herkese çok teşekkür ederim, son kez donanımları bütçeye göre ayarlayıp bakalımda artık kavuşayım yeni dostuma :)

Anakartı seçmeden önce içeriklerini bir kontrol et. Çünkü MSI anakartların Click BIOS 4'ü var ve harika kullanışlı. Bunun yanında Gigabyte'ın Dual BIOS'u hayat kurtarıyor. Bence Gigabyte seç. :)
Şimdi o özellikleri ben pek anlamadım ama daha iyi ise Gibabyte a bakalım o zaman. :)

Haklısınız dual bios hayat kurtarıyor ama MSI kalitesi de ortada ayrıca ben tasarıma önem veren bir kişi olarak MSI ın tasarımını çok beğeniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısınız dual bios hayat kurtarıyor ama MSI kalitesi de ortada ayrıca ben tasarıma önem veren bir kişi olarak MSI ın tasarımını çok beğeniyorum
Hocam böyle üst üste soruyorum kusura bakmayın :) tasarım olarak bende MSI taraftarıyım ama dual bios faydası ne olur? Böyle araştırmadan gelip sorarak hazıra konmuş oluyorum sanırım biraz, acemiliğime verin lütfen :)

Render sisteminde 780ti kullanmalısınız.

Bunun sebebini söylemenize gerek yok, CUDA çekirdekleri diyeceksiniz.

Bir işlemi eski mimarili ekran kartı ile 5-6 CUDA çekirdeğiyle yapıyorsanız, yeni mimari ile bu işi 2-3 CUDA çekirdeği ile yapacaksınız. Yani hiçbir zaman CUDA çekirdeğinin fazla olması önemli değil. Yanında gelen mimarinin o işlemdeki performansı ne kadar artarsa, o işlemde daha az CUDA çekirdeği kullanılır.

Estağfurullah ne demek :D Mrneğin bios update yaparken bir hata aldınız ve anakartınız tek bioslu ise anakart servise gitmek zorunda kalır. Ancak dual bios varsa anakart kurtulur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu, Gigabyte X99-UD3 anakartının BIOS ekranı. Sağ üst köşeden istediğiniz pencere türünü seçip, BIOS'u o halde kullanabilirsiniz.

gigabyte_x99ud3.jpg

Bu da MSI firmasının en ucuz X99 ürünü X99S-SLI PLUS anakartının BIOS ekranı. Gayet hoş, Click BIOS 4 gayet iyi işlev görüyor.

msi_x99s_sli_plus.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı