i7 4790 ve GT 1030 bilgisayarım ne kadar eder?

4790 eski olmasına rağmen hala güçlü bir işlemci ve çoğu oyunda iyi FPS alıyorum ama ekran kartı bir yerden sonra tıkanıyor.
Evet. Ekran kartı alırsanız sisteminizin performansı artacaktır. RX 570 Sapphire alınabilir. @Recep Baltaş hocamız Sapphire marka önermiyor haberiniz olsun.

Genel olarak bilmiyorum ama RX 570 olarak en iyi performansı Sapphire gösteriyor çoğu yerde.

4790 eski olmasına rağmen hala güçlü bir işlemci ve çoğu oyunda iyi FPS alıyorum ama ekran kartı bir yerden sonra tıkanıyor.

Genel olarak bilmiyorum ama RX 570 olarak en iyi performansı Sapphire gösteriyor çoğu yerde.

Ekran kartını satarsanız işlemcinizdeki ekran kartını kullanabilirsiniz ekran kartı alana kadar. Haberiniz olsun.

Hocam RX 570 zaten 4K için bir kart değil uygun bulabilirseniz 4GB yeterli olur sistem ramini yükseltin aynı işlemciye sahibim 16 GB ram, RX 470 4GB var ben de açmadığı oyun yok değerler tartışılır ama sonuçta akıcı şekilde oyun oynatıyor.

Hocam RX 570 zaten 4K için bir kart değil uygun bulabilirseniz 4 GB yeterli olur sistem RAM'ini yükseltin aynı işlemciye sahibim 16 GB RAM, RX 470 4 GB var ben de açmadığı oyun yok değerler tartışılır ama sonuçta akıcı şekilde oyun oynatıyor.

Anladım 4 GB ile 8 GB arasında pek bir fiyat farkı göremedim ondan 8 GB mantıklı diye düşünüyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı