i7 4790 ve GTX 1050 Ti sisteme yükseltme

Makaleler
34
Daha fazla  
GTX 1050 Ti kullanıyorum bazı oyunlarda ultrada artık açamamaya başladı (30'un altı FPS alıyor). Sizce değiştirmeli miyim yoksa 1 ya da 2 yıl beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ne zaman çıkacağı dahi bilinmeyen GPU'ları beklemek bana mantıksız geliyor. Şu an piyasada olan ve bütçeniz dahilinde alabileceğiniz en iyi ekran kartını almanızı tavsiye ederim.

Tabi bu dediklerim, kart alacaksanız geçerli. GTX 1050 Ti ile de ayar kısarak bir süre daha devam edebilirsiniz.

Ben de 1050Ti ve 144Hz monitör kullandığım için seni gayet iyi anlıyorum. 1050Ti, 1080P Ultra için pek yeterli bir kart değil. Senin soruna gelecek olursak, 7nm GPU'ları beklemeye gerek yok ayrıca GTX 2060 daha duyurulmadı bile ve fiyatı pek iyi olacakmış gibi durmuyor. İndirimlerde 2500 TL civarına GTX 1070Ti bulabilirsen onu al. RX 590'ın Türkiye fiyatını henüz bilmiyoruz, uygun bir fiyattan satışa çıkarsa alınabilir.

Selamlar,
Beklemek mantıklı değil. Şu anda sizin ihtiyacınızı karşılayacak ürünler varken neden bekleyeseniz? Bir-iki sene sonra ne olacağını kimse bilemez. RX 590 580'in çok az daha gelişmiş versiyonu, iyi bir seçenek değil. GTX 1070 güzel bir upgrade olur. Alın 1070i keyfinize bakın. Hayat bu, belki bir iki sene sonra oyunlar için hiç zamanınız olmayacak.

Uzun süre kullanmak istiyorum yaklaşık 4-5 yıl. GTX 1050 Ti eskiden iyidi ama bugunun Shadow of Tomb Raider, AC:Odyssey gibi oyunlarda açamıyor. GTX 960 4 yıllık kart olduğu halde yakın açıyorlar. Amacım darboğaz olmayan uzun kullanımlık F/P bir kart almak.

Bütçen ne? Şu arkadaşın konusuna bakabilirsin. Kart temiz duruyor, isteklerini de son derece karşılayacak düzeyde.

Satılık - Ankara içi satılık GALAX 1070Ti

İşlemcin yeterli üstteki mesajımda dediğim gibi.

Sıfır alacaksan tam bütçeni belirt. Ona göre araştıralım.

Ocağa kadar beklemeyi düşünüyorum. GTX 1050 Ti'ın üstüne ekleyip GTX 1070 falan düşünüyordum ama Nvidia GTX 1000 serisi gibi vurgun yapacak model çıkarır diye almaktan korkuyorum.
Daha yeni RTX serisini çıkardı. 2 yıldan önce yeni bir seri çıkaracağını sanmam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı