i7 4790 ve GTX 960 Tabanlı sistem toplama

Oblivion

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Yarın ya da bu haftasonu siparişi vereceğim. Bütçem 3250 TL'yi geçmediğinden İnventus'tan bu sistemi topladım. Ultra ya da 1440p oyun oynamayacağım. High - Very High yetiyor. i5 4460 - GTX 970'li sistem toplamayı da düşündüm. Ama ilerde ekran kartını değiştirmek istersem i5 4460 engel oluşturacağından, işlemciyi bir boy büyük alayım, ekran kartını da fiyat / performans olarak bana yetecek GTX 960 yaptım. Gerçekten de şu an GTX 960'ın yeterli geleceğini düşünüyorum. Sizin görüşleriniz nedir?
Anakartta 4 tane RAM slotu bulunuyor. Şimdi 2x4 takıyorum, ilerde 2x4 daha takabilir miyim? Ama anakart Dual - Channel destekliyor. 4 slotu da kullanmam için Quad - Channel desteği olması gerekmez mi ?
SSD ve Monitör'ü 2 - 3 aya alacağım. O zamana kadar LED TV de kullanacağım.
Resimdeki toplam : 3152 TL

Ekran Görüntüsü (28).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Son haliyle kesin kararım bu sistemi alıyorum. Pazartesi ya da Salı gelecek inşallah. Kullanıcı incelemelerinde paylaşacağım en kısa zamanda. (Konu kilitlenebilir)

Ekran Görüntüsü (29).png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı