İ7 4790 ve GTX 980 Tabanlı Sistem CS:GO'da Düşük FPS Sorunu

UtanmazAdam

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu günlerde biraz FPS sorunu yaşıyorum. Sistemimde i7 4790 işlemci ve GTX 980 GAMİNG ekran kartı var, herhangi bir ısınma problemi yok. Ama sistemimde sadece 4 GB RAM bulunmakta. CS:GO oynarken 120 FPS'yi geçemiyorum. RAM' den kaynaklanıyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'den olacağını sanmıyorum.
FPS limiti var gibi.

RAM'le alakası olduğunu sanmıyorum. Diğer bilgisayarım FX 6300 işlemci, 6970 ekran kartı 4 GB RAM var ve 270 280 FPS alıyor Dust II'de.

FPS limiti yok ayrıca dikey eşitleme'de kapalı ayarları düşürüp yükseltmem hiçbir işe yaramadı acaba nvidia yazılımından falan kaynaklanıyor olabilirmi?

Genelde böyle sorunlar sıcaklık değerlerini akla getiriyor fakat onda da bir sorun yoksa ve oyuna gelen yeni bir update bunu etkilemiş olabilir. Eskiden bir forumda okuduğum konuda arkadaş kasa içinde bir kablonun ekran kartına temas ederek fanı durdurması ve ekran kartı ısındığı için Fps değerinin düştüğünü söylemişti. Belki senin çözümün de bu olabilir, bir yerlerde fazla kablo varsa onu toplamakla bu sorunu çözmekte ilk adımı atabilirsin

Arkadaşlar işlemci ve ekran kartı ortalama 60 derecede çalışıyor normal değilmi?

Kasanın içini bir kontrol et olmadı temizle kasanın içini veya toz filtrelerini. Bir de güncellemeleri yap belki gözden kaçırmışsındır.

BIOS ve diğer updateleri en kolay nasıl yaparım yazılım işinde gerçekten cahilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…