i7 4790 ve GTX780 sisteme 700W PSU yeterli midir?

MotunYabgu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın gelir gelmez soruyla başladım fakat Technopat güvenilir olduğu için yazma ihtiyacı hissettim. Benim sorum şöyle resimdeki gibi Vatan bir sistem toplattım kasayla 700W'lık PSU herhangi bir sorun yaratır mı, yeterli mi acaba? Yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar...

6YmPXv.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İleriye dönük olarak 2. ekran kartını eklemeyi demek istiyorsunuz. Fakat o ekran kartı referans tasarım olmadığı için 900-1000 W güç kaynağı lazım olabilir.

arkadaşlar saolun birde kasa kutusundan power kablosu çıkmadı diğer pcmden kalan kabloyla çalıştırsam herhangi bi sorun olurmu ?

SLI yapacaksanız 850 watt, yapmayacaksanız 650 watt almanız yeterlidir. Ayrıca 100TL'lik farkla 4790k alabilirsiniz. Z97 anakarta 4790k yakışır.

SLI yapacaksanız 850 watt, yapmayacaksanız 650 watt almanız yeterlidir. Ayrıca 100TL'lik farkla 4790k alabilirsiniz. Z97 anakarta 4790k yakışır.
öyle düşüncem vardıda bu işlerle uğraşmama rağmen kendim toplamadığım (bi yerine bi zarar getirmiyim diye :D ) için bursa şubesinden aldım biraz fiyat açısından fark etti soğutucuda ekledik bütçeyi fazla aşınca 4790k yı
alamadım maalesef.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı