i7-4790 ve R9 285 Sistem Nasıldır?

pianistt562

Hectopat
Daha fazla  
  • Intel Core i7-4790 İşlemci –
  • ASUS H81 Gamer – Anakart -
  • ASUS R9 285 STRIX OC Edition – Ekran kartı -
  • Kingston HyperX Savage 16 GB RAM –
  • Kingston 240 GB HyperX 3K SSD –
  • 2 TB 7200 RPM HDD – Harddisk -
  • Aerocool GT-RS Kasa – Kasa -
  • Aerocool KCAS 600W Bronze PSU – Güç kaynağı -
  • Akasa Nero LX – İşlemci soğutucu

Sizce bu sistem iş yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı MSI H97 Gaming 3 yapın. RAM'i de 8 GB'a düşürün. SSD'yi daha sonra almanızı öneririm. Elde kalan bütçe ile de R9 285'i GTX 970 yapın.

Anakartı MSI H97 Gaming 3 yapın. RAM'i de 8 GB'a düşürün. SSD'yi daha sonra almanızı öneririm. Elde kalan bütçe ile de R9 285'i GTX 970 yapın.
SSD hiç alınmasa da olur bence; yeni oyunlar yükleme ekranında eski oyunlar gibi bekletmiyorlar. SSD açıkçası çok lüks şimdilik-yaygınlaşıp sabit diskin yerini tamamen alana kadar-.

SSD hiç alınmasa da olur bence; yeni oyunlar yükleme ekranında eski oyunlar gibi bekletmiyorlar. SSD açıkçası çok lüks şimdilik-yaygınlaşıp sabit diskin yerini tamamen alana kadar-.

İnsanları yanlış yönlendirme lütfen. SSD bir oyun sisteminde kesinlikle bulunmalı.

GTA V SSD'ye kurulu. Online girerken gidiyorum kahve koyuyorum kahve bitince anca açılıyor oyun.

İnsanları yanlış yönlendirme lütfen. SSD bir oyun sisteminde kesinlikle bulunmalı.
Kimseyi yönlendirme gibi bir amacım yok; kendi düşüncemi söyledim. Ayrıca gün geçtikçe oyunların boyutu devasa şekilde artıyor ve 3-4 oyun yükledikten sonra dolacak bir SSD'ye para verilmesini saçma buluyorum. Ek olarak bir oyun sistemine o kadar para harcayabilecek birinin bol bol zamanı vardır diye düşünüyorum; bir zahmet yükleme ekranını biraz beklesin:sinsi:
Benle kesinlikle aynı düşünmek zorunda değil kimse; ben samimi bir biçimde düşüncemi belirttim.

GTA V SSD'ye kurulu. Online girerken gidiyorum kahve koyuyorum kahve bitince anca açılıyor oyun.
Ben sabit diskte bile o kadar beklemiyorum "story mode"'un yüklenmesini; belki "story mode"'un yüklenmesi daha kısa sürüyordur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı