i7 4790 ve RX 460 sisteme 500W PSU yeterli mi?

Şu sıralar ben de PSU bakıyorum ama bu karşıma çıkmamıştı fiyatı ucuz kaliteli marka ama 80+ sertifikası yok onun yerine bunu tavsiye ederim hem 80+ sertifikası var hem de arada 30 40 TL oynuyor.Tabi FPS iyi bir marka ama her modeli iyi olmayabilir siz bunu almayı düşünürseniz bile bi eforumlara bakın öyle karar verin ama 10 dakika içinde baktıklarımda ilgimi çeken model buydu.
Birde kanka bu kotumu cidden Aerocool 500W VX Plus Serisi Güç Kaynağı

Bu markayı ilk kez sen buraya atınca duydum ve coolermaster almanı tercih ederim bunun yerine 15 20 TL daha fazla verip al.Ve şimdi sen o 500w olan PSU'yu alrısan sistemin elinde kalmaz çünkü o sistem minimum 400W yer ama sen minimumda PSU'yu zorlamaman için 500W al dedik ve zaten bu PSU 500W kullanırsa şanslısın dediğim gibi garantisi yok 500W verebilceğinin ama sonuç olarak sen bu PSU'yu alırsan kısa vadede sıkıntı çıkmaz ama ilerde fazla sallamayım 3 4 sene sonra sistemin zorlanmaya başlar.
Kanka çok para okadar param yok ya sistemim elimde kalır mı kalmazmi
Ve bu seriyi bi araştır bazı coolermaster PSU'ların kronik sorunları oluyordu.

Bu markayı ilk kez sen buraya atınca duydum ve coolermaster almanı tercih ederim bunun yerine 15 20 TL daha fazla verip al.Ve şimdi sen o 500w olan PSU'yu alrısan sistemin elinde kalmaz çünkü o sistem minimum 400W yer ama sen minimumda PSU'yu zorlamaman için 500W al dedik ve zaten bu PSU 500W kullanırsa şanslısın dediğim gibi garantisi yok 500W verebilceğinin ama sonuç olarak sen bu PSU'yu alırsan kısa vadede sıkıntı çıkmaz ama ilerde fazla sallamayım 3 4 sene sonra sistemin zorlanmaya başlar.

Ve bu seriyi bi araştır bazı coolermaster PSU'ların kronik sorunları oluyordu.
3 4 sene idare etsin yeni PC alirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı