i7 4790 ve RX 560 CSGO'da Takılmalar

Yeni ekran kartını kullanmaya başlamadan önce sisteme temiz kurulum yaptınız mı? Ekran kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırıp stabil sürümü tekrar kurmayı deneyin.
Tamam hocam yarın ilk iş deneyeceğim. Gelişmeleri yarın buraya yazarım ilginiz için çok teşekkürler saat 12 oldu hala benimle uğraşıyorsunuz. İyi akşamlar ve tekrardan teşekkürler. ❤️

Tamam hocam yarın ilk iş deneyeceğim. Gelişmeleri yarın buraya yazarım ilginiz için çok teşekkürler saat 12 oldu hala benimle uğraşıyorsunuz. İyi akşamlar ve tekrardan teşekkürler. ❤

@Stepne 'nin dediği gibi temiz bir kurulum yapın. Bu arada belirtmemişsiniz de, güç kaynağınız kaçlık hocam? Belki yükteyken tam besleyemiyordur o yüzden bir drop falan yiyorsunuzdur?

@Stepne 'nin dediği gibi temiz bir kurulum yapın. Bu arada belirtmemişsiniz de, güç kaynağınız kaçlık hocam? Belki yükteyken tam besleyemiyordur o yüzden bir drop falan yiyorsunuzdur?
Hocam temiz kurulum yaptım önce NVIDIA ekran kartımdan kalan artıklar olur diye NVIDIA sürücülerini kaldırdım. Ondan sonra yüklü olan AMD sürücüsünü kaldırdım. Şimdide en son sürümü kurdum. Şuan CS:GO'yu yüklüyorum. Güç kaynağım 200 Watt 300 Watt Peak değeri var ve sistemin tükettiği maks değer taş çatlasa 210 (Normalde PSU calculatorde 202 olarak gözüküyor ama ekran kartı olurda yazdığı gücün fazlasını çekerse sistemin her bileşeni %100 kullanılsa dahi 210'u geçmez tüketilen güç.)
Güç kaynağı markası Delta bu arada bildiğim kadarıyla gayet kaliteli ve güvenilir bir marka. Her ne kadar 80+ Bronz vs. gibi verimlilik sertifikası olmasada Delta kendini kanıtlamış bir marka. PSU'dan kaynaklı bir sorun olmadığını düşünüyorum. Ki zaten eksi ekran kartımın TDP değeri 55W idi. Yenisi ise 60. Delta gibi bir markanın 5 Wattı sorun edeceğini sanmıyorum hocam.

Son düzenleme:
Ryzen 2600 rx 580 li pc var bende bende vestelin 22 inchlik tvside bagladım hz düşük olunca takılma yapıyor hz overlock dene 75 hz yapınca takılma olmuyor

Usta hz overclock diye aratırsan recep baltaşın konusunu görürsün bu arada cs go başlatma ayarlarına -freq 60 yazarsan çözüm olabilir tvler genelde en düşük hz de başlatıyor.

Monitör/TV Hertz Overclocku bence tehlikeli. Başka bir güç kaynağında deneme şansınız yok mu?
Bazı monitörlerde çözünürlüğü 1280x1024'e alınca 75Hz yenileme hızına çıkma özelliği yada bugu var. İkisinden biri :D bende bunu denedim ve işe yaradı. Ama bu seferde CS:GO açılmadı. Ne yalan söyleyeyim çözümünü bulmaya çok üşendim. Bilgisayarı 4 gün öncesine geri yüklemeye çalıştım. Ama gel gör ki ülkemizin şahane elektriği tamda geri yükleme anında kesildi. Ve Windows PUFFF yok oldu. Yarın Flash bellek ile biostan uefi kurulum yapacağım inşallah işe yarar yoksa halim ne olur bilmiyorum.
Ne ekran kartıymış arkadaş. Aldığım günden beri başıma gelmeyen kalmadı. Yeri geliyor sistemi satmayı düşünüyorum çok sıkıldım bu işlerden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı