i7 4790 ve RX 580 sisteme PSU Tavsiyesi

Aliwave

Kilopat
Daha fazla  
Sistemi yavaş yavaş tamamladım. Son olarak bu yükü kaldıracak güç kaynağı kaldı. Black Friday indirimlerinde uygun bir psu almayı düşünüyorum. Sistem şu şekilde;

i7 4790
MSI H81M-P33
8GB 1600MHz DDR3 RAM
Aorus RX580 4GB
128 SSD + 1TB HDD

Xigmatek Frontliner hoşuma gitti aslında 600W psu'su ile birlikte 400TL. Ama kasayla gelen PSU ne kadar sağlıklıdır meçhul. Şu zamanda bu fiyatlara kasa bulmak çok zor biliyorum ama Black Friday indirimlerinde düşer diye umuyorum. O yüzden kasa+PSU 400TL'yi aşmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. Eğer bulamazsam sadece PSU ya da mecbur Frontliner modelini alacağım. İlerde güç kaynağını yükseltirim artık. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odamın etrafını neon döşemiş biri olarak ışığı ben de çok severim:)) Ama tutup sadece ledli fanı var diye de kötü kasa almam. 50TL'lik fan kitiyle hallolucak şey. Benim için önemli olan kalite ve fiyat. Sizce Xigmatek Frontliner alıp psu'yu değiştirene kadar 1-2 ay kullansam sistemdeki parçalar için bir sorun teşkil eder mi?

Bütçe aşmasa Phanteks veya NZXT'den başkasına gözümün ucuyla bakmam zaten. SilverStone'un 500W'lık psu'sunu alıp eski kasayla devam etmeyi düşünüyorum. 1-2 ay sonra da görsellik açısından kasayı değiştiririm. En sağlıklısı böyle olur. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim :)
Kasa hepsiburada.com’un indirimiyle 489TL’ye düştü. Büyük ihtimal bu gece alacağım. Biraz araştırayım dedim kasayı. Bazı sitelerde güçlendirilmiş cam’lı açıklamasıyla satılıyor. Bunların hepsi aynı mı yoksa gerçekten güçlendirilme var mı? Attığınız linktekini alsam bir problem olur mu? (Çok çabuk çizilme, kırılma vb.)
Son önerim bu, yok olmaz ise Xigmatek Frontliner 600W alın PSU bomba değil merak etme :D
Kasa: Phanteks Eclipse P350x Siyah Bilgisayar Kasası - n11.com
PSU: SilverStone 600W Strider Essential Serisi 80+ Güç Kaynağı

Yine bütçe aşsada :)
CoolerMaster MasterCase Pro3 ve SilverStone 500W psu. Toplam 540TL. Sizce nasıl bir ikili? İlgilendiğiniz için size sorayım dedim çok teşekkür ederim. @FearlyGhost

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı