i7 4790K Eylülde Çıkacak

4790'da gelen termalin kalitesi kötü mü ? Daha takmadım ama yeni bir termal almaya gerek var mı ki ?
Yanlış anladınız galiba. Benim bahsettiğim işlemcinin üzerindeki metal ile işlemci arasındaki bağlantıda yapılacak olan iyileştirme. Bu iyileştirme sadece Core i7 4790k da olacak, Core i7 4790'da yok çünkü gerek yok.Bahsettiğiniz termal macun bence yeterli.

Termal iyilestirme ile, 5 GHz planlari bile var Intel'in.

4790k 2 haziranda lanse ediliyor, bekleyin.

2 haziran ? Hocam lanse edilince satışa çıkıyor mu ?

Intel 2 Haziran'da lanse edecek, büyük ihtimalle de satışa çıkacak. Peki neden? 2 Haziran ile Eylül arasında 90 gün var. Bu ne demek intel böyle bir açıklama yapıp işlemcileri çıkarmaz ise sen-ben gibi 4790k almak isteyip 4770k istemeyenler ne yapar, 4770k almaz ve 4790k yı beklerler, hatta Broadwell bekleyenler var. Eğer intel 4790k yı basına sızdırıp 4 ay sonra çıkaracaksa intel çok büyük hata yapmıştır. Ayrıca aşağıda 2 haziranda satışta olacağına dair yazı var. Google translate:
基本時脈為 3.2GHz,Intel Pentium 20 週年紀念不鎖頻 G3258 資訊確認 - VR-Zone 中文版

Sonradan EK: Devil's Canyon kullanmayacaksan Z97 anakartlara neredeyse gerek yok, onlar da Eylül'de çıkabilirdi ama piyasadalar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…