İ7 4790K - MSI Gaming 7 sistem toplandı

Makaleler
10
Yer
Tekirdağ/Kırklareli/Edirne
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik mühendisi
Bilgisayara online oyun kurulacağı için ekran kartı alma gereği duymadık ve sistemi ayrı ayrı kişilerden sipariş ederek gayet iyi bir kar ettik.Bileşenlerin fiyatlarına vatan bilgisayardan bakarak değerlendirme yapabilirsiniz.
İntel İ7 4790K LGA 1150 4.0Ghz 8Mb işlemci = 750TL
MSI Z97 Gaming 7 anakart= 450TL
Corsair 1600Mhz 4x2 Vengeance ram= 180TL(2. el)
OCZ 700W PSU= 120TL
HDD 1TB Seagate= 110TL(Garanti kapsamında değişimden geldi. )
Kasa aopen nagas g6=40TL
Asus 23.6'' Vn247H= 400TL
H100 sıvı soğutma= 200TL(Daha önce kullanıldı. )
Mause A4Tech X7 XL-750BH= 50TL(Daha önceden almıştım.)
Mause pad Bloody B-071(Daha önceden almıştım 20TL)
Klavye için para ayırmamıştım o yüzden 40TL' ye gittigidiyor.com adresinden ışıklı bir klavye aldım.
Resimleri gerçek boyutunda atamıyorum boyut yüzünden hata veriyor.
IMG_20140918_182147.jpg
IMG_20140918_182506.jpg
IMG_20140919_103435.jpg

Hocam şu monitör için iyi bir ayar biliyor musunuz? Bir türlü tutturamadım uygun ayarı :). Sistem hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın.

Anakartı gaming seçmişsin ama sistemde ekran kartı yok keşke anakartı ASUS H81M-Plus ve render yapılmayacaksa işlemciyi 4690k alıp biraz daha kar ederbilirdin.
Bütçe biraz daha para ekleyip r9 280 alabilirdin ama sistem upgrade açık sonradan alıp takabilirsin. Hayırlı olsun.

Rog matrix 7970 kullanıyorum. Sistemi başka amaçlı almıştım şimdi gündelik işlerde kullanıyorum. Server bilgisayar gibi kullanmayı planlıyordum fakat internet hızı fiber bile olsa hiç bir işe yaramıyor. Bu yüzden server kiralıyorum mecburen bilgisayar gündelik işlerde ve arada oyun için kullanıyorum aslında ekran kartına bile gerek yok. Sadece haftada 1 kez falan oyun oynuyorum zamanım olmuyor.

Hocam şu monitör için iyi bir ayar biliyor musunuz? Bir türlü tutturamadım uygun ayarı :). Sistem hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın.

Ben manzara modu kullanıyorum. Ama parlaklığı 100 iken aşırı parlak duruyor o yüzden düşürmek en iyisi özellikle gece 30' a çekiyorum. Siz nasıl bir ayar istiyorsunuz.

Son düzenleme:
Güzel sistem iyi günlerde kullan. Ekran kartı almamışsın dünyanın sonu değil nasıl olsa alınma şansı olan bir parça. Uzun süre kullanılacak bir tercih.(y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı