i7 4790K Overclock Sonrası Değerler

• Konuyu başlatan kfxion
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.188

kfxion

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle kullandığım sistem aşağıda paylaştığım Youtube linkindeki arkadaş ile aynıdır. Belirtildiği şekilde overclock yaptım. Sistemim şuan 4.0 GHz'den 4.5 GHz'e overclock oldu. Bunun ile ilgili aşağıda sistemim son durumunu paylaşıyorum. Sistemim yük altında ve boştaki sıcaklık değerlerini bilgili arkadaşlar değerlendirip sistemimin risk altında olup veya olmadığı hakkında bilgi verebilir mi?

Notlar: Stres testini 5 dk kadar sürdürdüğüm de aldığım max sıcaklık değeri 86 derecedir. İşlemci Soğutucu: Kule tek fanlı. Kasa Fan Sayısı: 6 Fan.

Overclock öncesi:

overlock öncesi.jpg

Overclock sonrası:

OVERCLOCK SONRASI 1.jpg

OVERCLOCK SONRASI 2.jpg

Overlock için referans aldığım youtube linki :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
4.5 GHz için fazla çekirdek voltajı vermişsin. Turbo Boost açıksa kapatırsan çekirdek voltajı daha fazla düşürürsün. Yükte 86 derece çok fazla. Bu şekilde kullanmanı önermem.

Değerlendirmen için sağol dostum. ben en iyisi güzel bir soğutma aldığımda overclock işlerine bulaşayım. şimdilik default ayarlara aldım sistemi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı