i7-4790K sistem ne kadar eder?

Sylvestre

Megapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba, sistemimi yenilemek gibi bir fikrim var aklımda. Güncel sistemim de şu an ne kadar eder onu merak ediyorum açıkçası. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sistem özelliklerim:
Anakart: MSI Z97 GAMING 5.
İşlemci: Intel i7-4790K.
CPU soğutucu: Arctic 34e-sports Duo (AM4 sisteme geçiş yapmayı düşünüyorum, duruma göre satmayabilirim.)
RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB (8x2) DDR3 1600 MHz.
GPU: MSI GTX 970 Gaming 4G 256 Bit.
PSU: Corsair VS650.
Kasa: Corsair Carbide SPEC-02.

Yeni bir sistemden ziyade sizin de belirttiğiniz gibi sistem yükseltmesi yapmak daha mantıklı olur bence. Şuan ki sisteminiz çok kötü değil çünkü.
Sistem yükseltmesi konusunda sıkışıp kalıyorum, en nihayetinde DDR3 bir sisteme sahibim. Yakın zamanda sadece ekran kartımı güncelleyip devam edeceğim veya tümden yenilemeye gideceğim.

Sistem yükseltmesi konusunda sıkışıp kalıyorum, en nihayetinde DDR3 bir sisteme sahibim. Yakın zamanda sadece ekran kartımı güncelleyip devam edeceğim veya tümden yenilemeye gideceğim.
AM4 Takviyesi illa ki sistem için iyi olacaktır ama, acelesi yoksa arkadaşın da söylediği gibi 1660 Ti düşünmek kısa vadede daha iyi olacaktır.

Hocam, 3750 - 4000 arasında satabilirsiniz. Fakat 1660 Tİ ile 3 sene daha idare eder.

En fazla 4000₺'^ye gider diye düşünüyorum ben. Sisteminizin hala gideri var 1660 Super veya 1660 Ti alıp birkaç sene daha kullanabilirsiniz.

Değinmeyi unutmuşum, yakın zamanda 2K 165 Hz bir monitör aldım ve onu besleyebilecek bir ekran kartı almayı düşünüyorum. O sebepten 1660Ti modelini eledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı