i7 4790K Sistem Oyun Performansı

Dostum hayali sistem değil sadece soru sordum rahatça oynuyabilirmiyim diye ?

Hayali sistemi niye buraya koyayım kardeşim ?
O karta 4K monitör yakışır. Eğer hayali değilse Full HD de çok rahat oynarsın ultrada. Buraya hava atmak için koyan arkadaş çok. 7000 TL lik sistem de ucuz olmadığından ötürü hayali gibi geldi.

O karta 4K monitör yakışır. Eğer hayali değilse Full HD de çok rahat oynarsın ultrada.
Haklsıın ama 4K monitör yerine attığım linkteki monitör de yeterli olmazmı ? Full HD performansı alırım yinede galiba

Buraya sadece 1 kere gelip yüklü miktarda tavsiyeler alıp ses soluk çıkmayan o kadar çok kişi var ki. Bende dedim oynatır diye.

Buraya sadece 1 kere gelip yüklü miktarda tavsiyeler alıp ses soluk çıkmayan o kadar çok kişi var ki. Bende dedim oynatır diye.
Haklısınız ama kimse böyle bir sistem alamaz diye birşey yok 7000 TL fazla ama bir gamer olarak almak zorundayım

Tamam aldığınız zaman incelemelerinizi görmek isteriz.
Tabi ancak merak ettiğim konu şu paylaştığım linkteki monitör yeterli olurmu böyle bir sistem için 4K almak zorunda değiliz galiba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…