i7 4790K Sistem Toplama

Katılım
16 Temmuz 2015
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.
Arkadaşlar benim toplanmış hazır bir sistemim mevcut fakat oyun performansı yok denilebilecek kadar az. Ekran kartını güncelledim lakin bir verim alamadım, şimdi ise işlemci ve anakartı güncelleyeceğim.
Sistemim aşağıda yazdığım gibidir.
  • 600w güç kaynağı
  • 4 adet 2 GB 1333 MHz hızında RAM
  • 2 TB harddisk
  • 120 GB SSD
  • AMD R9 270 Vapor-X Sapphire marka ekran kartı
  • Intel i5 760 2.80 GHz işlemci
  • Gigabyte P-55 USB3 anakart mevcut
Bu sistemin anakart ve işlemcisini değiştirip bunları almayı planlıyorum.
Sizce uygun mudur? Bir uyumsuzluk veya bir sorun ile karşılaşır mıyım? Bilgisayarımın çok iyi duruma gelmesini istiyorum MMORPG oyunlarda bile fps 15 14 alıyorum. Bıktım artık kredi kartına taksitle alacağım, bütçemi zorlayarak bu kadar çıkmışken sizce daha farklı işlemci ve anakart mı seçmeliyim? Donanım bilgim yok denilebilecek kadar az. Arkadaşlarımın yardımı ile buna karar verdik. 1 hafta içinde almayı planlıyorum. Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve anakarta o kadar vermektense bence ekran kartınızıda güncelleyin.
1800.png
 
Asus a88x crosblade ranger anakart iyi olur

Ve eğer oc yapicaksaniz rami en az 16gb yapmanız yararınıza olur ekran kartı olarak da R9 380 nitro sizi 5-6 sene götürür bu sistemle ertesi içinde ikinci ekran kartı ile crossfire yaparak yeterince fps yi elde edebilirsiniz
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı