i7 4790K sisteme ekran kartı önerisi

atoybil

Hectopat
Daha fazla  
Şimdiki grafik kartım olan ZOTAC GeForce GTX 760 kartımı, daha üstün, mimarisi daha iyi olan bir ekran kartı ile değiştirmek istiyorum. Tavsiyesi olan birisi veya birleri yardımcı olabilir mi?

Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz EXPER XCELLERATORdex209 (yaklaşık iki sene önce almıştım)

[Motherboard]
  • Motherboard Model: EXPER Z97-G43 (MS-7816) MSI
  • Motherboard Chipset: Intel Z97
  • Motherboard Slots: 1xPCI, 5xPCI Express x1, 1xPCI Express x16
  • PCI Express Version Supported: v3.0
  • USB Version Supported: v3.0
Ekran kartı konusunda tavsiye almak için yukarıdaki bilgiler yeterli olur umarım.

Çalışmalarınızda başarılar.
Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasadaki tüm ekran kartlarını kullanabilirsiniz fakat güç kaynağınızı da görmemizde fayda var.
Ayrıca bütçe belirtmelisiniz.

Yardımlarınız için teşekkürler. Güç Kaynağımın ne olduğunu bende bilmiyorum ama bu vesile ile güç kaynağının, ekran kartı seçerken önemli olduğunu anladım. Bütçe konusunda ise bin ila bin500 lira arası düşünüyordum...

Sağ olun.

Madem çıkacak olan yeni ekran kartlarını da Bilgisayarım kaldırabilecek ise,
O zaman yeni ekran kartlarını bir görelim, ona göre karar vereyim...Sağ olun, yardımlarınız için.
En son 5 Mart 2018 ileti göndermişim. Yeni ekran kartı fiyatları pahalı geldiği için : Daha yeni ekran kartını değiştire bildim.. Nede olsa dolar bazlı teknolojik yatırımlar !

GTX 760 dan GTX 1050 Ti ye geçtim 26 Kasım 2020 Perşembe itibari ile.

Esen Kalmanız dileği ile.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı