i7 4790K sisteme ekran kartı tavsiyesi

Bütçem R9 290X PCS+'ya yetiyor. GTX 780 Ti daha iyi derseniz onu alırım. Önemli olan strateji oyunlarında en iyi performansı almak olacaktır. 2000TL'ye kadar zorlarım bütçeyi.

Bizim sana anlatmaya çalıştığımız strateji oyunlarında Gtx780 Ti ile Gtx750 Ti arasında Fps farkı nerdeyse hiç olmayacak. Sen diyorsun ben üst seviye oyunları konsoldan oynarım ben de sana diyorum Gtx750 Ti o oyunları bile yüksek ayarlarda açıyor.

O zaman haklılar. :D Çok fazla bir para vermene gerek yok. Ama eğer ileride şu Battlefield 4'ü ultra ayarlarda bir de mouse ile oynayayım dersen iş farklılaşabilir. :D

İleriye dönük: GTX-780 TI

Arkadaşlar DayZ gibi oyunları ve strateji oyunlarını oynayacağım sadece. Ama şimdi gidip GTX 750 Ti alırsam bir de onun satma işiyle uğraşacağım. GTX780 Ti alıp böyle oyunları yıllarca oynamak istiyorum. R9 290X bu oyunlarda daha performanslıysa onu alırım. Sizin öneriniz nedir ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı