i7 4790K sisteme kasa önerisi

cagatayhayta

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
39
Sistem.
Ekran kartı: EVGA GTX 1080.
İşlemci: i7 4790K.
Anakart: ASUS Maximus VL gene.
Merhabalar, 500 TL’lik bir kasa arıyorum. Sistemin bunlarla soğumaz derseniz 800 TL'ye kadar çıkılabilir. Sistemi yeni toplamıyorum 2 sene önce babama 10 senelik bilgisayar için:
“Baba bu bilgisayar artık sıkıntı oluyor uyguna yenisini alabilir miyiz?” Demem üzerine 1 hafta içerisinde 2.el bir şekilde aldığı bilgisayar, o dönem kalitesinden bir şoka girmiştim babama nasıl teşekkür edeceğimi bilememiştim.
Durum böyle olunca bilgisayara dair hiçbir ürünü kendim seçmedim o dönemler çok araştırıcı da değildim oyunlara balıklama atlamıştım direkt.


Bir süre geçti kalitesiz ve temizlemeden kullanmam üstüne adamın yolladığı kasanın da hava akışının neredeyse olmaması sebebiyle ekran kartım arızalandı. Şimdi ekran kartını yaptırıyorum çünkü o dönem olmadığı gibi hala o tarz bir ekran kartı alacak durumum yok. Ne kadar düzelir sorunum bilmiyorum ama profesyonel ekipmanlarla reball tarzı işlemler uygulanacağı söyledi o konu hakkında da fazla bir bilgim yok. Şimdi bu sefer kusursuz bir şekilde kullanmak istiyorum bilgisayarımı onun için ekran kartı ve işlemciyi soğuk tutacak bir kasa önerisi istiyorum, çok pahalı olmaması şartıyla ekstra fan için fan önerirseniz çok mutlu olurum.
Ben diğer konu başlıklarını inceledim ama atılan (Dark Guardian vs.) kasalara güvenemedim aranızda kullanıp kaliteli olduğunu söyleyeniz olursa tabii ki almayı düşünürüm atan arkadaşlar da pek sistem belli etmemişti onun için emin olmak adına bu başlığı açıyorum.
Uzun yazdığım için kusura bakmayın sitedeki ilk konu başlığın ve detaylardan kaçmak istemedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı