i7 4790K ve Asus GTX 980 Strix OC Tabanlı Sistem Toplama

AlphaKita

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar resimde görüldüğü gibi böyle bir sistem topladım bir hafta içinde de parçaları satın almayı düşünüyorum. Sizce sistemde bir eksik(o değil bu olsa daha iyi olabilirdi) veya gereksiz gördüğünüz parçaları yorumlarsanız sevinirim.
Adsız.png

Teşekkür ederim,tek kafamda ki soru işareti Ram konusunda 2400hz'ler var fakat Cl değerleri yüksek bu Ram bu sisteme iyi gider mi diye düşünüyorum.

Sistemi toplarken ilk olarak o kartı eklemiştim ama madem bu kadar gtx980 falan alıyorum 16gb Ram neden olmasın dedim.
Asus'tan önce Msi gtx980 gaming 4g eklemiştim sonradan nedense Asus'a döndüm. Msi mi Asus mu diyen hala düşünüyorum dediğim gibi daha satın almadım bu hafta içinde satın alacağım.

@JaroxJamaica yorumlarsan sevinirim

Msi'ı Asus Strix'e tercih ederim. Soğutma açısından daha iyi diye biliyorum. Bu forumda bununla ilgili her hafta konu açılır. Genelde Msi daha iyi diyorlar. Benim bununla ilgili incelediğim bir araştırma yok ama insanlar Msi, kullanılan bileşen ve soğutma potansiyeli olarak Msi'yi daha iyi diyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı