i7 4790K ve Asus GTX 980 Strix OC Tabanlı Sistem Toplama

Yorumun için teşekkür ederim gerçekten epey yardımın dokundu.
OC konusunda pek bir bilgim yok açıkçası tabi ki sistemi OC yapılabilecek şekilde topladım ama okuduğum,izlediğim kadarıyla otomatik olarak yapılabiliyormuş bende öyle yapmayı planlıyorum.
HDD konusunda hangisi iyi hangisi kötü bilemedim bu model de bir kaç arkadaş kötü yorumda bulunmuş fakat bunun yerine ne koyabilirim bilemedim senin şimdi yazdığın modele bakacağım.

WD Cav. Blue'nin sesini fanlardan seslerinden duyamazsın kardeşim. :) Son derece sessizdir. Easy O.C'den vazgeçip ileri seviye O.C atacağım dersen Gaming 7 kalsın, elleme. Alternatif markalar önerebilirim ama Gaming 7 son derece iyidir.

Anladım. Bu hafta alayım parçaları dolar artmadan..
Vatan'da montaj yapmalarını istesem işletim sistemini kurarken falan uefi falan da istesem yapıyorlar mı bilgin var mı?

Eğer işletim sistemini satın alırsan kurarlar kardeşim. UEFi kurulum için ayrıca bildirmen lazım. Yani biraz dürtmen lazım adamları. Tembeldir genelde vatan servis elemanları. Yani ben daha işini severek yapanı görmedim. Angarya olarak görebilirler ve sana normal kuralım, bir fark olmaz aralarında diyebilirler. Sen ısrarla UEFi kurmak istiyorum de. 1 HDD ve 1 SSD alıyorsun sen. SSD'ye formatı basıp HDD'yi biçimledirmeden sana verebilirler. Bu gibi şeylerde dikkatli ol. Yoksa uğraşırsın.

Anladım. Bunlar için işi biraz bilmen gerekir UEFi konularını,SSD format vs. pek bilmiyorum.
Parçaları forumdan yola çıkarak ve videoları izleyerek toplamış biri olarak bu EUFi konusunu araştırmam lazım biraz.
Bu arada ilk kez bir forumda bu kadar yazdım,araştırdım. Bir konu üzerinde bu kadar yorumun olması bir sıkıntı yaratır mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı