i7 4790K ve Asus GTX 980 Strix OC Tabanlı Sistem Toplama

Vatanda montaj yaptırsam ne gibi sıkıntılar olabilir?

Montaj yaparken parçaların başında durmana izin verirler mi?

Sen 2 kartida kullandinmi ben kullandim. 970 var simdi bende. Yari fiyata cok daha uygun f/p olarak. Masallah herkeste para gani gani. Ne yapacaksaniz siz bilirsinizde. 10 15 fps icin 2 kart fiyati nekadar mantikli enteresan bir yorum arkadas. Bizler insanlarin ceplerinide dusunuyoruz. Ama karar sizin tabiki...

ROWAN kardeşim farkı ilerde anlarsın.

Millet keriz değil ya fazla para verip 980 alıyor.

Kullanmış olup tecrübelerin olabilir doğrudur. @Görkjem arkadaşın dediği gibi millet keriz değil demek ki bazı farklar var insanlar o yüzden gtx980 alıyor. Ayrıca burada arkadaşlardan ''topladığım sistem'' hakkında yorum ve bilgilerini paylaşmasını istiyorum,paranın gani olup olmamasını tartışamam(taksit denilen bir şey var) düşündüğün için teşekkür ederim.

@Sasha UKR önerdiğin kasa da güç kaynağı yokmuş. Ne önerirsin güç kaynağı?
Önerdiğin monitör Asus VG248QE ile ne farkları var?

600w yeterli olur mu yoksa 750w daha iyi bir seçim mi olur?Bütçe olarak 1 2 parça değiştirdim sistemin son halini buraya atacağım birazdan.
Son olarak güç kaynağını seçip hafta sonu hayırlısıyla parçaları satın alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…