i7 4790K ve Asus GTX 980 Strix OC Tabanlı Sistem Toplama

Online olup yazamadım kusura bakmayın. Vatan'dan almak tabi ki şart değil fakat tüm parçaları oradan alacağım için daha pratik oluyor.
Kasa olarak Obsidian750D çok hoşuma gitti fakat o camı biraz kalitesiz diyorlar. Bir de güç kaynağının bronze olması ne gibi bir fark oluyor yazarsanız iyi olur.
Bu arada zalman güç kaynağı elektrik kesintilerinde sorun çıkarabiliyormuş kullanan bir kaç arkadaş yorum yapmış.

Bu arada arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim kasa olayını da halledersem bu hafta sonu parçaları alıyorum.
Fotoğrafları atarım. Montajını kendim yapmayı düşünüyorum ama bakalım ^^.

Online olup yazamadım kusura bakmayın. Vatan'dan almak tabi ki şart değil fakat tüm parçaları oradan alacağım için daha pratik oluyor.
Kasa olarak Obsidian750D çok hoşuma gitti fakat o camı biraz kalitesiz diyorlar. Bir de güç kaynağının bronze olması ne gibi bir fark oluyor yazarsanız iyi olur.
Bu arada zalman güç kaynağı elektrik kesintilerinde sorun çıkarabiliyormuş kullanan bir kaç arkadaş yorum yapmış.

Bu arada arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim kasa olayını da halledersem bu hafta sonu parçaları alıyorum.
Fotoğrafları atarım. Montajını kendim yapmayı düşünüyorum ama bakalım ^^.
Thermaltake 750w Smart al o zaman? Kalitesiz değil ayrıcı Obsidian serisi.

Arkadaşlar parçaları dün itibariyle satın aldım. Vatanda ki arkadaşlara montaj için bıraktım.
Bugün kasayı gidip teslim alacağım. Fotoğraflarını atarım. Kurulum hakkında yardımcı olacak arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar parçaları dün itibariyle satın aldım. Vatanda ki arkadaşlara montaj için bıraktım.
Bugün kasayı gidip teslim alacağım. Fotoğraflarını atarım. Kurulum hakkında yardımcı olacak arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Hayırlı olsun. Bir sorun olursa yardım için hazırız.

Teşekkür ederim. Kurulumu yaparken soruları mı buraya yazarım.

Arkadaşlar kasayı teslim aldım. Kurulum aşamasında yardımcı olabilecek var mı?(Güncel biosu nasıl usb atacağım,tek usb ile halledebilir miyim?@JaroxJamaica

Son düzenleme:
z97 gaming 7. Biosa şuan bakmadı fırsatım olmadı önce usb hazırlamak daha mantıklı geldi. Windows kurulumu,driverler tek usb ile halledebilir miyim?

BİOS güncellemesini sonrada yapabilirsin. Windows kurulumunu tek bellekle yapacaksın zaten. Driver ise internetten inecek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı