i7 4790K ve GTX 760 Tabanlı Sistem Toplama

İ7 4790K gereksiz diyenler saçmalamayı kesin lütfen. Bütçe varken neden 300 lira kısmak için 4690K alsın ki ?
Bu bütçeye kesinlikle 4790k almalısınız.
capture-20150307-163444.png

Fazlalık mı? Şuan GTX750 Ti ve r9 270X tüm oyunları akıcı bir şekilde oynatıyor değil mi?
Sizin mantığınızla bunların üstünde kart almakta saçmalık o zaman.
Seninle polemiğe girmek istemiyorum fakat benim öyle dememin sebebi oyunlarda 4690K'nın yeterli olacağı ve 300TL ile diğer bileşenlere yatırım yapılabileceğini söylemeye çalışıyorum.

@Silinen üye Öncelikle amacım polemik yaratmak falan değil zaten burda bulunma sebebimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışmak ve senin yanlış bilgilendirme yaptığını düşünüyorum.
Konuyu açan arkadaşın sistemle sadece oyun oynayacağına dair bir yazı görmedim, ayrıca 4790K'dan kısıp farklı bileşen olarak ne alınabilir sizce?
4690K ile 4790k arasında 1000 lira fark olsa haklısınız bir GTX980 sığar sisteme ama 300TL için 4790K gibi bir işlemci kaçırılmaz.

@Silinen üye Öncelikle amacım polemik falan değil zaten burda bulunma sebebimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışmak ve senin yanlış bilgilendirme yaptığını düşünüyorum.
Konuyu açan arkadaşın sistemle sadece oyun oynayacağına dair bir yazı görmedim, ayrıca 4790k'dan kısıp farklı bileşen olarak ne alınabilir sizce?
4690K ile 4790k arasında 1000 lira fark olsa haklısınız bir GTX980 sığar sisteme ama 300TL için 4790k gibi bir işlemci kaçırılmaz.
Yanlış bilgilendirme yaptığımı düşünmüyorum. İsterse 4790K alabilir fakat G230 yerine üstüne ekleyip daha iyi bir kulaklık, biraz daha ekleyip daha iyi bir klavye alabilir. Bu bileşenler önemli. i5 4690K gayet yeterli olacağını belirttim. Tabi arkadaşın kendi kararı.

Kulaklığının hiç açmayacağı son sesinin 10dB fazla olması için render sürelerini %20-30 uzatmanın pek mantıklı olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı