İ7 4790K ve GTX 970 sistem toplama

Kardeşim imzamdaki sistemi alabilirsin yeni topladım bende. Anakart değiştirmek istersen gigabyte z97 gaming 5 al. Ram konusunda da kesinlikle corsair al fiyat yüksek gelirse imzamdakiye nazaran 1600mhz fazlasıyla yeter. 750W PSU da çok rahat işini görür ileride SLI yapmayacaksan tabi.

Kardeşim imzamdaki sistemi alabilirsin yeni topladım bende. Anakart değiştirmek istersen gigabyte z97 gaming 5 al. Ram konusunda da kesinlikle corsair al fiyat yüksek gelirse imzamdakiye nazaran 1600mhz fazlasıyla yeter. 750W PSU da çok rahat işini görür ileride SLI yapmayacaksan tabi.
SLI yapsa bile 2x GTX 970 + 4790K'lı bir sistemin çekeceği maksimum güç 610W. 750W ile R9 290 CrossFireX bile yapılır.

Sistemin hepsini topladim. Elimde su an sadece sogutucu eksigim kaldi. Onu da amazon sitesinde sorun cikti 9 gundur parcayi bekliyordum. Bugun iptal ettim ellerinde kalmamis benide bos yere bekletmisler. Simdi bana guzel bir sivi sogutucu lazim onerilerinizi bekliyorum.

Sogutucuyuda bulup alirsam parcalarin resmini cekip yollarim @Silinen üye islemci, ekran karti, bellek, ekran ayni ama benim ekran karti asus belleklerde 8gb. Neden ekran karti ASUS cunku digerlerini burada bulamadim.Fransada yasiyorum.

@Showerty
Ektra fanlar, soğutucular, HDD sayıları + O/C bunlarıda düşünerek mininmum 850W öneriyorum. Tabikide 750W kullanabilir ama sınıra dayanır :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı