İ7 4790K ve GTX 970 sistem toplama

corsair h100i nasil ?

Kasa Cooler Master Haf 912 Advanced, butcemde assagi yukari 100 Euro ama biraz asabilirim.

108 Euro Corsair hydro H100i buldum olurmu sizce ?

Hocam eğer arada çok fark yoksa cm nepton 280L al. HAF 912 kasaya montajı recep baltaş kardeşimiz videosunda 10 numara da anlatmış. 18:35 süresinden itibaren inceyebilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CM Nepton 280l de olabilir. Amazon sitesinde 102 Euro

Ama montaji resmen kasanin disina yapiliyor. gorunuse biraz onem veren birisiyim. Birde ufak bir oglum var elini filan kaptirir diye korkuyorum

CM Nepton 280l de olabilir. Amazon sitesinde 102 Euro

Arkadanıza bakmadan bunu alın bu hususta net söylüyorum. Tek tavsiyem soğutucuyu takarken işlemcinin orta noktasına bezelye tanesi kadar termal macun sıkın ve öyle monte edin kendisi montaj sırasında yayılacaktır. yaydırdığınız da çok fazla verim alamadım açıkcası tüm soğutucularımda. H100i'de dışarı yapılıyor hocam. Radyoterler dışarı montaj edilir zaten içeri değil. Zorunlu olanlar içeri ediyor ama tavsiye edilmiyor. Fana dokunsalar bile eline zarar gelebileceğini düşünmüyorum anında durur fan

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı