İ7 4790K ve GTX 970 sistem toplama

Kafam cok karisik ya tum parcalar elimde bir tek sogutucuya kaldim. Hic beklemedigim yerden vuruldum :)

Galiba h80i yi alacagim, ses yaparsa da ilerde fani degistiririm @Silinen üye

Tesekkurler yardimin icin @Silinen üye fotograflari tum parcalar elimde olunca atarim. H80i alacagim su an siparisini vericegim sen ok verirsen.

Almanızda bir sakınca görmüyorum. Corsair'ın kaliteli bir ürünü. Fan sesine takılmayın önemli olan pompanın sessiz olmasıdır. Fan değiştirilebilir.

Sistemi aldınız mı bilmiyorum, ama Cooler Master GX güç kaynağından uzak dursanız fena olmaz.

Jonny Guru'nun sıcak testlerini tamamlayamamış, sürekli kapanıp durmuş, üzerinde 750w yazan ama aslında 600w'dan fazla veremeyen, 12v rail'inde pahalı parçalarınızı emanet etmek istemeyeceğiniz kadar yüksek ripple değerleri olan ucuz bir güç kaynağı. Corsair Cx 750 de aynı şekilde... Ha 600 w da muhtemelen yeterli olur sizin için ama bir kere para veriyorken evga supernova g2, seasonic x veya en azından cooler master v serisinden düzgün, üzerinde yazan değerleri verebilen, gerçekten kaliteli bir güç kaynağı almak fena olmaz diye düşünüyorum.

www.jonnyguru.com: Coolermaster GX-750 750W Review

@İbrahim Halil Önderoğlu Birincisi elimde butun parcalar mevcut diyorum bir zahmet gosterip okusaydin. Ikincisi almayacagim sistemi veya herhangi bir sey icin ben kendimi yormam. Ucuncusu de sen kendini yorup bosa kalabalik yaptigin icin tesekkurler. Kanit isterim dersen fotograf veya fotograflar yollayabilirim.

Gerci ekran, klavye ve mouse yarin elimde olacak magazaya gelmis. Sadece ugrayip almam lazim.

Nedense hiç fotoğraf göremedik.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı