i7 4790K ve GTX 970 Sistem Toplama

berk atay

Hectopat
Daha fazla  
Selamun Aleyküm arkadaşlar şimdi ben bu sistemi topladım sizce nasıl ? Bide ekran kartı konusunda kararsızım msi mi gıgamı asus mu diye arada kaldım ve anakart yeterli mi bu sistem için ? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Önerilerinizi bekliyoruım :)

ANAKART--ASUS H81M PLUS H81 1150 PIN DDR3-1600MHZ PCI-E S+E+V+HDMI DVI

INTEL CORE I7 4790K 4.4GHz 8MB VGA1150p

RAM-- 8GB DDR3 1600 MHZ HYPERX BLACK FURY KINGSTON TEK MODÜL CL10

KASA--COOLER MASTER RC-P100K 700W MİDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

MONİTÖR--AOC E2461FWH 23.6" LED 2MS 1920X1080 WİDE HDMI SİYAH MONİTÖR

EKRAN KARTI--ASUS STRIX-GTX970-DCOC-4GD5 HDMI DVI DP 4GB 256 BİT (msı yada gıgada olabilir)

Ekran kartı asus yerine msi öneririm soğutma olarak gayet başarılı yazılım desteğide asusa göre daha iyi anakartta z97 gaming 5 - 7 serilerine yönelebilirsin oc yapacaksan.

Sistemde ufak dengesizlikler var. H81 çipsetli anakarta çarpan kilidi açık işlemci almışsın, bu dizel arabaya benzin koymak gibi çalışır işlemci hakkını verir ama gereksiz masraf. Ya 97 çipsetli anakart al yada işlemciyi 4790 yap. Ekran kartı da sana kalmış istet MSI al ister ASUS ikiside çok kaliteli ürünler. MSI'ın yazılım desteği çok iyi ve Mhz değeri yüksek. Ben MSI'ı tavsiye ederim (Fanboy olduğum için değil daha çok performans alacağın için)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı