i7 4790k ve GTX 970 sistem toplama

berk buyukozlu

Hectopat
Daha fazla  
Beyler forumda yeniyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Monitör olmadan 4500 tl bir bütçem var ve vatan bilgisayardan toplayacağım.
Sizce yaptığım sistem uyumlu mu ? Güç kaynağı yeterli mi ?
Gibi sorular var kafamda.

İşte sistemim.

Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Tabletteyim fotolarin yeri baya karıştı :D

image.png
image.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Topladığın bileşenlere (işlemci, anakart, ekran kartı) sahip arkadaşlarım var. Hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorlar. Sistem gayet uyumlu. Ancak Skylake sisteme geçmen konusunda bir fikir veremeyeceğim. Ustalar daha iyi bilir. :)

Overclock yaparak mı kullanacaksınız?

Skylake yenidir, iyidir ama bu sizi çok yüksek bir performans farkı beklemeye yönlendirmesin. Elbette o da eskiyecek, kullanım amacınız doğrultusunda : İsterseniz siz birde skylake mimarili sistem kombinasyonu oluşturun, onun üstünden kıyaslayarak gidelim yada kullanım amacını, gelecekte donanım güncellemesi konusunda beklentilerinizi paylaşın, biz uygun bir kombinasyon oluşturalım.

Topladığın bileşenlere (işlemci, anakart, ekran kartı) sahip arkadaşlarım var. Hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorlar. Sistem gayet uyumlu. Ancak Skylake sisteme geçmen konusunda bir fikir veremeyeceğim. Ustalar daha iyi bilir. :)

Ben birde i5 6600k ve GTX 970'li bir sistem topladım acaba bu sisteme Zalman R1 600le kasasının 600w güç kaynağı yeter mi ? Cevaplarsanız sevinirim.

Overclock yaparak mı kullanacaksınız?

Skylake yenidir, iyidir ama bu sizi çok yüksek bir performans farkı beklemeye yönlendirmesin. Elbette o da eskiyecek, kullanım amacınız doğrultusunda : İsterseniz siz birde skylake mimarili sistem kombinasyonu oluşturun, onun üstünden kıyaslayarak gidelim yada kullanım amacını, gelecekte donanım güncellemesi konusunda beklentilerinizi paylaşın, biz uygun bir kombinasyon oluşturalım.

OverClock yapmayı düşünmüyorum saol.

OverClock yapmayı düşünmüyorum saol.
Bide sizden bir şey rica edicem.
Acaba i5 6600k ve GTX970 ile en uygun anakart, güç kaynağı felan onlarla en fazla 4000 TL'lik bir sistem toplarsanız sevinirim. Bide PC toplayabiliceğime inanıyorum. Kendim mi toplamalıyım yoksa vatan bilgidyar'dan mı toplatıyım? Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı