i7 4790k ve GTX 970 sistem toplama

@berk buyukozlu

Eki Görüntüle 137500

O.C. yapmayacak, i5 6600K - GTX 970 kombinasyonunda, klavyeli ve monitörlü bir sistem istiyorsanız bu sistemi tavsiye ediyorum. Önermiş olduğum klavyenin TR Layout olan modelini tavsiye ederim.

Peki abi ona 450w güç kaynağı yeticek mi sence ? Bide topladığın sistem için teşekkürler.

Rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Yetecektir.
Peki Cooler master seidon 120v sıvı soğutma taksam gene sorunsuz bir şekilde güç kaynağı yeterli olur mu? En korktuğum konu güç kaynağıda :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki abi ona 450w güç kaynağı yeticekmi sence ? Bide topladığın sistem için teşekkürler.

Peki coolermaster seidon 120v sıvı soğutma taksam gene sorunsuz bir şekilde güç kaynağı yeterli olurmu.En korktuğum konu güç kaynağıda :D
Sıvı soğutmalar hakkinda pek bir bilgim yok. Eğer overclock yapmayacaksan sıvı soğutmaya gerek yok. Ancak bildiğim kadarıyla sıvı soğutmalarda normal hava soğutmalar gibidir diye düşünüyorum.

Çok rahat Fury veya R9 390X almak varken neden GTX 970 almak istersiniz ki ?
390x sdafdsafsafadsf.png

@berk buyukozlu fazlasıyla yeterli olacaktır.

@"Furkan Emir" Arkadaşın bütçesi sadece kasa için 4000 TL.
Aynen öyle :D peki sizce arkadaşımla birlikte evde kendimmi toplamalıyım ? Yoksa vatan bilgisyara toplatayım mı ? Zaten technopat'ın sistemi ile aynı sistemi toplıcam. Bir de yapabilceğime inanıyorum. O parçaları toplarkenki zevki çok merak ediyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@berk buyukozlu WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk tavsiye ediyorum. Ayrıca tercih etmiş olduğunuz kasada kendimce tasarım hatası bulunmakta dikkat ettiyseniz üst kapağı açmadığınız sürece üste takmış olduğunuz 240MM radyatör veya egzoz fan kullandığınızda sorun çıkaracaktır. Kapağı açtığınızda bu yüzden görsellik bozulacaktır. Bu yüzden CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA tavsiye ediyorum. Ayrıca içerisindeki güç kaynağı 12V kanalından 504W vermektedir. Gayet yüksek verimli ve Aktif PFC bir güç kaynağıdır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı