İ7 4790K ve GTX 970 tabanlı 4200 TL'ye sistem tavsiyesi

Can AYDİŞ

Hectopat
Günaydın, yakında eksen bilgisayardan sağlam bir sistem toplatmayı düşünüyorum ama bu sistem aklınıza gelebilecek her oyuna "bana mısın?" dedirtmeyecek şekilde olsun istiyorum. i7-4790K ve MSI GTX970 sabit olacak şekilde 4200 TL'ye sistem toplatacağım. Resimdeki parçalar çok gereksiz diyorsanız yardımcı olur musunuz?

Bu arada OC yapmayı düşünüyorum. Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar uyumlu. 750W sisteme fazla ama belki ileride sli yaparsın, fazlalık göz çıkarmaz. Kasadan biraz para kısıp gigabyte gaming 5 daha güzel olabilir. Anakart-ekran kartı aynı marka olması da ayrı güzel gözükür tabi. Kafan rahat alabilirsin, güle güle kullan.

Çok iyi bir sistem oldu. Hatta eksen bilgisayardan toplayınca, daha ucuza gelebilir. Bu arada sizin oluşturduğunuz sistemdeki Msi GTX 970' de ki tiger modeli. Yani soğutmasından kısılmış bir model. Gaming serisine yönelmelisiniz. Bu arada SSD' yi size bıraktım.

3900 tl pc toplama.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Gaming modeline yönelmeye karar verdim ve muhtemelen üstüne 200 tl kadar ekleyip gaming 5 anakart almam daha makul. Asıl sorunum OverClock.Normalde 200 tl ile sıvı soğutma alacaktım fakat yorumlara bakılırsa bu işlemci soğutucu ile overclock sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı