i7-4790k ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Duuran

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Stabil ve sağlıklı çalışır mı? Beğenmediğiniz yeri varmı?

Screenshot_2015-06-27-18-22-06.png

Screenshot_2015-06-27-18-22-35.png

Screenshot_2015-06-27-18-22-26.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam allah aşkına ciddi misiniz? Yüksek derecede O.C yapmayacaksanız o soğutucuya o kadar para vermeyin. Render ile uğraşmayacaksanız 32GB RAM aşırı gereksiz 16 bile yeter. O kadar dizmişsiniz ekran kartı 970 olmaz 980Ti alın, Full Tower kasada kararsız kaldım ama alabilirsiniz, o güç kaynağı ile reaktör mü besleyeceksiniz, SLI yapacaksanız olabilir. Windows 10 çıkacak zaten onu alın.

Saçma bir sistem. O fiyata eğer video işlemesi falanda yapacak isen X99 tercih edilmeli.
Oyun için ise GTX 980 Ti veya Fury X alına bilir.
Ayrıca o soğutma yerine sıvı soğutma daha mantıklı gibi.
1000 W güç kaynağını saymıyorum bile. Özellikle Maxvell karta.

Hocam allah aşkına ciddi misiniz? Yüksek derecede O.C yapmayacaksanız o soğutucuya o kadar para vermeyin. Render ile uğraşmayacaksanız 32GB RAM aşırı gereksiz 16 bile yeter. O kadar dizmişsiniz ekran kartı 970 olmaz 980Ti alın, Full Tower kasada kararsız kaldım ama alabilirsiniz, o güç kaynağı ile reaktör mü besleyeceksiniz, SLI yapacaksanız olabilir. Windows 10 çıkacak zaten onu alın.
Soğutucu fazla hyper 212de işimi görebilir ama bunu çok beğendim. Psu için 2. Ekran kartını da alacağım ilerleyen zamanlarda. Ramler çok haklısınız 16 alayım onları. Sorum şu olacak orjinal cd deki Windows usbye aktarsam orjinalliği kırılır mı

Soğutucu fazla hyper 212de işimi görebilir ama bunu çok beğendim. Psu için 2. Ekran kartını da alacağım ilerleyen zamanlarda. Ramler çok haklısınız 16 alayım onları. Sorum şu olacak orjinal cd deki Windows usbye aktarsam orjinalliği kırılır mı
Orjinallik key ile alakalı.

Saçma bir sistem. O fiyata eğer video işlemesi falanda yapacak isen X99 tercih edilmeli.
Oyun için ise GTX 980 Ti veya Fury X alına bilir.
Ayrıca o soğutma yerine sıvı soğutma daha mantıklı gibi.
1000 W güç kaynağını saymıyorum bile. Özellikle Maxvell karta.

7000 sistem tavsiyesi yaparmısın ama soğutucu v8 olacak

Orjinallik key ile alakalı.
Anladım teşekkür ederim key'e para veriyoruz yani.

Üstteki arkadaşın yorumuna güldüm :D Yani dalga amaçlı değil sonuna kadar haklı kesinlikle. 32 GB Ram lazım olması için en az 5-10 sene var bence. Render vs. için kullanılır. Paranız olabilir ama bu kadar abartmayın :D O Soğutucu'da abartı kesinlikle. 1000W'ta abartı :D Hala gülüyorum arkadaşın yorumuna dibine kadar haklı. Madem bu kadar şey alıyorsunuz SSD'yi de 250 GB yapın. Ve yorumlara göre Kingston çok iyi değilmiş. Yalan doğru bilemem fakat. O kadar paraya sıvı soğutucu alınır.

Dipçe (Dipnot) : Yazım yanlışları varsa lütfen ceza vermeyin. Aşırı abartıyorsunuz bu konuyu , şahsen elimden geldiği kadar dikkat etmeme rağmen ceza alıyorum. Ve gerçekten uzun sürüyor.

Üstteki arkadaşın yorumuna güldüm :D Yani dalga amaçlı değil sonuna kadar haklı kesinlikle. 32 GB Ram lazım olması için en az 5-10 sene var bence. Render vs. için kullanılır. Paranız olabilir ama bu kadar abartmayın :D O Soğutucu'da abartı kesinlikle. 1000W'ta abartı :D Hala gülüyorum arkadaşın yorumuna dibine kadar haklı. Madem bu kadar şey alıyorsunuz SSD'yi de 250 GB yapın. Ve yorumlara göre Kingston çok iyi değilmiş. Yalan doğru bilemem fakat. O kadar paraya sıvı soğutucu alınır.

Dipçe (Dipnot) : Yazım yanlışları varsa lütfen ceza vermeyin. Aşırı abartıyorsunuz bu konuyu , şahsen elimden geldiği kadar dikkat etmeme rağmen ceza alıyorum. Ve gerçekten uzun sürüyor.

Biraz abartıyı bi sistem ama slı olacak ilerleyen zamanlarda. Ram kabulum ssd 250 kendime çok 120de sadece sistem olacak soğutma v8 olacak hevesim geçene kadar hazırda custom sıvı soğutmam var.

Heves niçin sistem topluyorsanız paranızda varsa alın gitsin bir şey söyleyemem ki :D Arkadaşlar gerekli önermeleri yapmışlar. Ekran kartını 980ti bile alabilirsiniz biraz zorlarsanız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı