İ7 4790K ve MSI GTX 970 tabanlı sistem toplama

Bu bütçeye GTX 980 sığıyor.
asdasasdasd.PNG

Ekran Kartı:MSI GTX980 OC GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Toplam:5000 tl

Render programı da kullanacağım için işlemciyi düşüremem fakat gtx 980 li sistem kafama yattı gibi bir araştıracağım hemen.

Aşağıdaki şekilde siparişi geçtim. Sadece ekran kartı kaldı. gtx980 nin 1700-1800 gibi bir fiyatı olursa düşünebilirim fakat şu anda asus veya msi gtx970 in stoğa girmesini bekliyorum. gigabayt gtx970 ile ilgili birisi konu açmıştı sıkıntıları olduğuyla ilgili o yüzden gigabayt modelini eledim.
1.JPG

@55musa16 Asus GTX980 STRIX düşünürsen bir arkadaşım satmak istiyor sıfır ürün tahminimce 1850-1900 TL gibi bir fiyat istiyordu ama aralık ayında temin edebilir sanırım. İlgilenirsen sana yardımcı olabilirim.
@AlphaPc oyun için işlemci konusunda ki aklındaki soru işareti nedir acaba? Bende kullanıyorum da bilgilendirme yaparsan çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı