İ7 4790K ve MSI GTX 970 tabanlı sistem toplama

İşlemciyi i5 4670K veya 4690K yapıp ekran kartını GTX 980 yapabilirsin. Oyun için topluyorsan sistemi çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Render programı da kullanacağım için işlemciyi düşüremem fakat gtx 980 li sistem kafama yattı gibi bir araştıracağım hemen.

Aşağıdaki şekilde siparişi geçtim. Sadece ekran kartı kaldı. gtx980 nin 1700-1800 gibi bir fiyatı olursa düşünebilirim fakat şu anda asus veya msi gtx970 in stoğa girmesini bekliyorum. gigabayt gtx970 ile ilgili birisi konu açmıştı sıkıntıları olduğuyla ilgili o yüzden gigabayt modelini eledim.

Sistemin çok güzel. Ama amaç oyun ise işlemciyi düşürebilirdin. Bence biraz daha para biriktirip GTX980 al. O zamana kadar Onboard GPU ile idare edersin. Ayrıca resimleri de bekleriz .

@55musa16 Asus GTX980 STRIX düşünürsen bir arkadaşım satmak istiyor sıfır ürün tahminimce 1850-1900 TL gibi bir fiyat istiyordu ama aralık ayında temin edebilir sanırım. İlgilenirsen sana yardımcı olabilirim.
@JfWinks oyun için işlemci konusunda ki aklındaki soru işareti nedir acaba? Bende kullanıyorum da bilgilendirme yaparsan çok sevinirim.

@Silinen üye Malesef zaman sıkıntım var. İş amaçlı kullanacağım için bir hafta gibi bir sürede karar vermem gerekiyor.İlgin için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…