Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi hayatımda ilk kez pc topladım. Bu resimde ekran kartı yok çünkü stokta olmadığı için koyamadım ama alacağım ekran kartı Asus Strix GTX 970. Bu bilgisayarı oyun oynamak için kullanacağım parçaları nasıl uyumlu olmuş mudur? Ne eklemem lazım ne çıkarmam lazım, yardım ederseniz güzel olur.
Son olarak, ekran kartını MSI veya Gigabyte marka al. Asus 9 serisinde tercih edilmesi gerekn son marka. Soğutması hem Giga, hem de MSI'dan kötü.
@Hacker61 arkadaş stokta olmadığı için koymadığını belirtmiş. GTX970 alacakmış.
Arkadaşlar aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi topladığım sistem budur. Bu sistemin fiyatı 4.250 TL, 4.000 TL civarında veya bundan daha ucuza daha iyi performans verecek bir sistem varsa önerileriniz nelerdir?
Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi hayatımda ilk kez pc topladım bu resimde ekran kartı yok çünkü stokta olmadığı için koyamadım ama alacağım ekran kartı Asus Strix GTX 970. Bu bilgisayarı oyun oynamak için kullanacağım parçaları nasıl uyumlu olmuş mudur? Ne eklemem lazım ne çıkarmam lazım, yardım ederseniz güzel olur. Eki Görüntüle 31042