i7 4790k ve MSI GTX 970 tabanlı sistem toplama

flowhakerz

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi hayatımda ilk kez pc topladım. Bu resimde ekran kartı yok çünkü stokta olmadığı için koyamadım ama alacağım ekran kartı Asus Strix GTX 970. Bu bilgisayarı oyun oynamak için kullanacağım parçaları nasıl uyumlu olmuş mudur? Ne eklemem lazım ne çıkarmam lazım, yardım ederseniz güzel olur.

sdsdsd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem oldukça harika. Gayet güzel toplamışsın.
Sadece RAM bu olsun. O RAM kaç V bilmiyorum. Ama intel sistemler 1.5V üstü RAM'lardan hoşlanmazlar. O yüzden de RAM bu olsun.
Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

Soğutucu bu olsun. Hyper 212 EVO'dan tek farkı ısı boruları nikel ile kaplanmış. Bu da kararmayı önler.
Cooler Master Hyper 412S İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar

O anakart çok üst düzey kullanıclar için. Bu yeterlidir fazlasıyla:
Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

Son olarak, ekran kartını MSI veya Gigabyte marka al. Asus 9 serisinde tercih edilmesi gerekn son marka. Soğutması hem Giga, hem de MSI'dan kötü.
@Hacker61 arkadaş stokta olmadığı için koymadığını belirtmiş. GTX970 alacakmış.

İşlemci ve anakarta bu kadar bütçe ayırmana gerek yok. @flowhakerz
  • Z97 pc mate
  • İ5 4590
  • 2x4gb corsair vengeance low profile
  • Deepcool gammax 400
  • Gigabyte or asus gtx 970
  • Sandisk extreme II 240gb ssd
  • Zalman z3 plus
  • Fsp raider 650w veya high power astro lite 750w

Parçalar uyumlu ama anakart fazla olmuş. Msi gaming 5 seç ve msi gtx 970 al. Asus a göre çok daha performanslıdır.

@Hacker61 ekran kartını belirttim stokta olmadıgı için koyamadım asus strix gtx 970 almayı düşünüyorum.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim biraz daha araştırıp msi gaming 5 ve msi gtx 970 koyabilirim.

Arkadaşlar aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi topladığım sistem budur. Bu sistemin fiyatı 4.250 TL, 4.000 TL civarında veya bundan daha ucuza daha iyi performans verecek bir sistem varsa önerileriniz nelerdir?

xxxxxxxxxxxxxxxx.PNG

Soğutucuyu Hyper T4 alabilirsiniz. Anakart fazla kaçmış. Gaming 7 ya da Gaming 5 alabilirsiniz.

Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi hayatımda ilk kez pc topladım bu resimde ekran kartı yok çünkü stokta olmadığı için koyamadım ama alacağım ekran kartı Asus Strix GTX 970. Bu bilgisayarı oyun oynamak için kullanacağım parçaları nasıl uyumlu olmuş mudur? Ne eklemem lazım ne çıkarmam lazım, yardım ederseniz güzel olur. Eki Görüntüle 31042
Sistemleriniz benzer. Bu konudaki yorumlara da bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı