- i7 4790K işlemci
- Armor RX580 8 GB
- 8 (4x2) RAM
- Anakart: H81M-P33
- PSU: 750W
Son düzenleyen: Moderatör:
Testte CPU kullanimi hep 100% GPU23%OCCT Power testi yapar mısın?
OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC
Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PCwww.ocbase.com
Dediğiniz testi yaptım ama ne görmem gerektiğini anlamadım sonuc da vermedi.Darboğazdan bahsettiler ama sistemimi yukarda yazmıştım darboğaza sebep olan ne olabilir?Yeni anakart soğutucu ve ram almama gerek varmı sizce? Sorun 2 aydır çözülmedi oyun oynayamıyorum.Termal macun yenilendi ama sorun devam ediyor,kasa içi ferah kablolar düzenli.GPU 35 40 olmasının nedeni test sırasında darboğaz olması, reset attı mı? Atmadı ise Furmark testi yapar mısın? Şuanda reset sıcaklık nedeni ile oluyor gözüküyor, işlemci soğutucusu kontrol edin.
Testi yaptıktan sonra mesaj at yoksa bildirim gelmiyor.
Çok teşekkür ederim.Evet yeni soğutucu almanız gerek, eğer Furmark testi sırasında reset atmadı ise reset problemi işlemci sıcaklığından kaynaklanıyor olabilir.
Programı daha önce kullandınızmı test esnasında yanlışlık yapmış olabilirsiniz!Ne oldugunu bilmiyorum ama yapiyim sonucunu atiyim.
Testte CPU kullanimi hep 100% GPU23%
CPU sicaklik 98-100 derece
GPU sicaklik 35 40 bunun sebebi ne??
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.