Yeni değiştirdim aslında hocam macunu. Acaba fps dropların sebebi bu ısınma mı ?Termal macunu değiştirmenizi öneririm. CS GO için değerler yüksek.
Yeni değiştirdim aslında hocam macunu. Acaba fps dropların sebebi bu ısınma mı ?Termal macunu değiştirmenizi öneririm. CS GO için değerler yüksek.
Yeni değiştirdim aslında hocam macunu. Acaba fps dropların sebebi bu ısınma mı ?
Macunu fındığın yarısı kadar düşünün o kadar sürdüm işlemci üzerine döktükten sonra iyice yaydım heryerine. MSI Afterburner ile hangi değerleri göstermeliyim.Macunu ne kadar ve nasıl sürdünüz? Hangi markanın ürününü kullandınız? MSI Afterburner ile FPS drob yaşadığınız an SS alırsanız o konuda da cevap verebilirim.
Macunu fındığın yarısı kadar düşünün o kadar sürdüm işlemci üzerine döktükten sonra iyice yaydım heryerine. MSI Afterburner ile hangi değerleri göstermeliyim.
Bilgisayarcıdan almıştım HUTIXI HT-GY260 Thernmal Grease yazıyor.CPU, GPU, bu ikisinin ısı ve kullanım yüzdeleri, RAM ve FPS değerleri yeterli olacak. Macun bana biraz az gibi geldi, ben genelde biraz daha fazla sürüyorum. Markası neydi macunun?
Bilgisayarcıdan almıştım HUTIXI HT-GY260 Thernmal Grease yazıyor.
Setup yaparken ısı dikkat ettim 64 lere çıkmış, hızlı şekilde inip çıkıyor. İşlemci ile alakalı bi sorun olduğunu bilsem direk iade edicem ama çok anlamıyorum işlemciler kolay kolay bozulmuyor genelde çünkü. Aslında daha önce i7 4790 3.6 normalini kullanıyordum ısı fazla değildi ama gene fps drop oluyordu . Bazen acaba HDD alakalı mı diye düşünüyorum çünkü HDD biraz eski benim . WD Bue 1tb 7200 rpmMacun olarak daha kaliteli bir şey öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.