i7 4790K Voltaj Ayarı Nasıl Yapılmalıdır?

Macunu ne kadar ve nasıl sürdünüz? Hangi markanın ürününü kullandınız? MSI Afterburner ile FPS drob yaşadığınız an SS alırsanız o konuda da cevap verebilirim.
Macunu fındığın yarısı kadar düşünün o kadar sürdüm işlemci üzerine döktükten sonra iyice yaydım heryerine. MSI Afterburner ile hangi değerleri göstermeliyim.

Macunu fındığın yarısı kadar düşünün o kadar sürdüm işlemci üzerine döktükten sonra iyice yaydım heryerine. MSI Afterburner ile hangi değerleri göstermeliyim.

CPU, GPU, bu ikisinin ısı ve kullanım yüzdeleri, RAM ve FPS değerleri yeterli olacak. Macun bana biraz az gibi geldi, ben genelde biraz daha fazla sürüyorum. Markası neydi macunun?

Macun olarak daha kaliteli bir şey öneririm.
Setup yaparken ısı dikkat ettim 64 lere çıkmış, hızlı şekilde inip çıkıyor. İşlemci ile alakalı bi sorun olduğunu bilsem direk iade edicem ama çok anlamıyorum işlemciler kolay kolay bozulmuyor genelde çünkü. Aslında daha önce i7 4790 3.6 normalini kullanıyordum ısı fazla değildi ama gene fps drop oluyordu . Bazen acaba HDD alakalı mı diye düşünüyorum çünkü HDD biraz eski benim . WD Bue 1tb 7200 rpm
@inPijamas bugun tekrar sökü taktım macun yenıledim ama ısıyı takip ettiğimde ani değişiklikler oluyor . Mesela 37 derece ile açılıyor google crome acıyorum bi anda 45 çıkıyor tekrar iniyor oyunu acar acmaz 50 ye çıkıyor sonra 70 77 80 95 i gördm .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı