Not: Yıldız işareti koyduğum ürünler, tükendi gözüküyor. Sistemi almadan 2-3 gün önce şubeye gidip, sipariş edebilirsiniz. Başka şubelerden getirirler.
Önemli değil dostum . HDD olarak Seagate almanı öneririm . WD sorun çıkarabiliyormuş yani en azından gördüğüm birkaç yorum öyle diyor. Vatan Bilgisayar'a girip bakarsan sorun çıkardı diyenler çok .
@Silinen üye, WD'de hiçbir sorun yok, hepsi uydurma. Sorun varsa da aldıkları Green serisinde vardır. Black almana gerek yok, çünkü sen tüm işlemlerini SSD'de yapacaksın. HDD'in pahalı olmasına lüzum yok. Önerdiğim sistemi al.
@Silinen üye, WD'de hiçbir sorun yok, hepsi uydurma. Sorun varsa da aldıkları Green serisinde vardır. Black almana gerek yok, çünkü sen tüm işlemlerini SSD'de yapacaksın. HDD'in pahalı olmasına lüzum yok. Önerdiğim sistemi al.
tavsiyen için çok sağol başkan benimde kafama yattı anakart sanki biraz alt seviye gibi geldi daha iyisini alsakta çok tutucak bu işimi görür sanırım birde en ucuz harici dvd yazıcı hangisiyse onumu takıyım dvd yazıcı/okuyucu ii olması dvd den bişeyler yuklerken etki etmezmi hızına ( Programların yanında üst seviye oyunlarıda oynamasını istiyorum en son grafikte sıkıntı cıkarmadan ) Birde işlemci için soğutucu almıcazmı kendi soğutucusu dandik oluyormuş ?
Zaten sivi sogutma koydum sistemine, islemciyi sogutuyor. Sen bir sey ellemiyorsun, o gorevini yerine getiriyor. DVD-RW'lar gunumuzde pek kullanilmiyor, DVD devri bitti yani. Bir sorun yaratmaz. En ucuzunu al, bitsin.