İ7- 4820K + R9 290X Sistem Nasıl?

İNTEL CORE i7 4770K
ASUS GTX 780 Tİ DİRECT CU II
COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE KASA
3.5" 1TB Barracuda Surveillance Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Hard Disk
Z97X-Gaming 7 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart
CoolerMaster Hyper 212 Evo işlemci soğutucu
16 GB (2x8) GSKILL RipjawsX 1600 MHz CL9 Dual Kit Ram
DVD-RW hakkında hiç bilgim yok .
EVEREST DLM 500 GAMİNG MOUSE (Eğer mouse bakıcaksanız . )
SAMSUNG 250 GB Evo Sata 3.0 (OKUMA 540 MB/ YAZMA 520 MB ) SSD
ASUS VS248H MONİTÖR
5671 TL oldu .

Sana sarılmak istiyorum başkan :D birde caviar black daha performanslı diye söyleniyor black alsam olmazmı ?

bu arada Oc yapmıcam pek anlamıyorum yakmak istemem :D The Pneumatic önerilerin için saol dostum

Önemli değil dostum . HDD olarak Seagate almanı öneririm . WD sorun çıkarabiliyormuş yani en azından gördüğüm birkaç yorum öyle diyor. Vatan Bilgisayar'a girip bakarsan sorun çıkardı diyenler çok .

@Silinen üye, WD'de hiçbir sorun yok, hepsi uydurma. Sorun varsa da aldıkları Green serisinde vardır. Black almana gerek yok, çünkü sen tüm işlemlerini SSD'de yapacaksın. HDD'in pahalı olmasına lüzum yok. Önerdiğim sistemi al.

@Silinen üye, WD'de hiçbir sorun yok, hepsi uydurma. Sorun varsa da aldıkları Green serisinde vardır. Black almana gerek yok, çünkü sen tüm işlemlerini SSD'de yapacaksın. HDD'in pahalı olmasına lüzum yok. Önerdiğim sistemi al.

tavsiyen için çok sağol başkan benimde kafama yattı anakart sanki biraz alt seviye gibi geldi daha iyisini alsakta çok tutucak bu işimi görür sanırım birde en ucuz harici dvd yazıcı hangisiyse onumu takıyım dvd yazıcı/okuyucu ii olması dvd den bişeyler yuklerken etki etmezmi hızına ( Programların yanında üst seviye oyunlarıda oynamasını istiyorum en son grafikte sıkıntı cıkarmadan ) Birde işlemci için soğutucu almıcazmı kendi soğutucusu dandik oluyormuş ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten sivi sogutma koydum sistemine, islemciyi sogutuyor. Sen bir sey ellemiyorsun, o gorevini yerine getiriyor. DVD-RW'lar gunumuzde pek kullanilmiyor, DVD devri bitti yani. Bir sorun yaratmaz. En ucuzunu al, bitsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı